3 Million Award i Forfalsket

3 Million Award i Forfalsket

Cantrell forsøgte at købe varer i butikken og betale med en ældre serie $ 100 regning.

Regningen var ægte, sagde politiet. Men en butiksmedarbejder sendte en e-mail til snesevis af andre detailhandlere og retshåndhævende agenturer, der varslede dem om, at Cantrell var en butikslifter, der forsøgte at bruge falske penge. E-mailen indeholdt også Cantrells billede.

‘Rita Cantrell fandt ud af den masse e-mail, fordi den blev sendt til hvor hun arbejder, som er Belk. Føderale agenter rejste faktisk hende i butikken, og hendes medarbejdere vidste hvorfor,’ sagde Cantrells advokater i en erklæring.

Cantrells advokater sagde, at hendes forlegenhed, ydmygelse og psykiske lidelser førte til en retssag mod Target Corporation, der påstod at være skadelig som følge af en ærekrænkende e-mail og uagtsomhed, fordi målgruppen medarbejder skrev og sendte e-mailen uden væsentlig bevis for forseelse.

Efter en tre dages prøveperiode sidder juryen i Cantrells favør og tildelte hende $ 100.000 til faktiske skader og $ 3 millioner i straffende skader.

‘Placeringen er tilfreds og føler sig retfærdiggjort af resultatet,’ sagde Cantrells advokater. ‘Hun tog ikke hendes sag for at skabe reklame, men for at opnå lige kompensation og for at fjerne den besvær, der havde været uretfærdigt knyttet til hendes billede og hendes gode navn.’

Target talskvinde Bethany Zucco sagde fredag ​​selskabet vil udfordre afgørelsen.

‘Vi er yderst skuffede over størrelsen af ​​de kompenserende og straffende skader, som juryen har fået i denne sag,’ sagde Zucco i en erklæring. ‘Vi beklager oprigtigt ulejligheden for sagsøgeren. Vi mener dog ikke, at de 200 USD i medicinske udgifter, der fremlægges som bevismateriale i dette tilfælde, understøtter en $ 100.000 kompensationsskadespris, og vi mener heller ikke, at straffesufficiens var passende under disse omstændigheder.’