3 QB’er spiller godt ‘ikke hårdt overhovedet’

3 QB’er spiller godt ‘ikke hårdt overhovedet’

Den eneste konstante Kansas State har kendt på quarterback i den seneste måned er forandring.

Det startede i en dobbelt overtidstab i Texas. I anden halvdel af denne konkurrence gik senior starter Jesse Ertz ned med knæskade; han har ikke startet et spil siden. I hans fravær er det tredje år sophomore Alex Delton trådt ind. Men de sidste to uger i henholdsvis Kansas og Texas Tech har Delton ikke spillet i anden halvleg på grund af hjernerystelsesspecifikke symptomer .

I betragtning af tilstanden af ​​positionen er tre spillere, der rent faktisk kører lovovertrædelsen, da de er i spillet K State-træneren Bill Snyder, blevet bedt om hans tage: Er det svært at have tre quarterbacks, der spiller godt på samme tid?

‘Det er slet ikke hårdt,’ sagde Snyder på sin pressekonference tirsdag. ‘Du har tre gode spillere på en position? Det er en god del, tror jeg.’

Det er ikke at sige, at Snyder er glad for at han er blevet tvunget til at spille Thompson, som kom ind i efteråret som den tredje streng quarterback.

Snyder s skuffelse, sagde han, er ‘fordi det betyder, at to quarterbacks foran ham ikke er på banen af ​​nogen grund.’

Samtidig er Snyder ikke overrasket over, at Thompson også er blevet kaldt.

‘Jeg tror, ​​vi har forstået hvad han kan,’ sagde Snyder. ‘Han er vokset ud over nogle forventninger, måske. Det er sandsynligvis retfærdigt at sige. Jeg tror, ​​at han har spillet meget konsekvent banke på træ i de muligheder han havde. Jeg er meget tilfreds med ham. ‘

Hvad Snyder ikke har været tilfreds med denne sæson, som han har sagt ved en lang række lejligheder, er overtrædelsens mangel på balance. Spurgt, om den konstante flux på quarterback har påvirket dette mål om ligevægt, indrømmede Snyder at det havde.

‘Det er ikke, at der er en dramatisk forskel mellem de tre, men ja det har en indflydelse på hvad vi kan gøre, hvordan vi kan gøre det så meget som noget,’ sagde Snyder. ‘På nogle måder vil nogen se og sige: ‘Nå må du køre det mere, for det kan ikke godt kaste’ eller hvad det end måtte være, og det er det ikke.

‘Det er fra et eksekveringssynspunkt, måske hvem har en højere grad af kapacitet i visse områder med udførelse mellem de tre quarterbacks, du bruger.’

Fra tirsdag sagde Snyder, at han ikke var sikker på, hvem der ville få starten på quarterback denne uge. 23 i den seneste Associated Press-afstemning.

Og bjergbestigterne går ind med masser af fart, da de slog en af ​​landets hotteste hold i Iowa State Cyclones i sidste uge i Morgantown, West Virginia.

Snyder sagde, at han og resten af ​​coachingpersonalet vil ‘definere, hvordan vi vil’ håndtere quarterback-situationen, efter at vildkatterne har gennemgået en uges praksis.

Og hvis Ertz og Delton ikke er tilgængelige, er situationen bag Thompson dire.

Snyder jogget selv om manglende dybde og sagde, at enten han eller en beat reporter ville være næste i køen, hvis der skulle opstå en anden skade.

Det vil også forblive på coachingpersonals sind som det kalder spiller lørdag.

ArticlesK State tjener nr. 9 frø i NCAA turnering, står over for Creighton i 1. rundePolice gør 13 Falske Pattys dagrelaterede arrestationerK State great Evans fokuserede på at ’spille i øjeblikket’ Seth Childs 12 for at lukke for godt i næste ugeCentral Plains drenge fange først nogensinde statens titelK Statens mindeværdige 1976 77 sæson spredt i NCAA tourneyManhattan s Raising Cane s til at åbne i begyndelsen af ​​sommerenMan dræbt i Wamego ID ‘d, vidne aktier videoOld Navy kommer til ManhattanWeber, Wildcats ikke fokuseret på genforening med Foster