3 spillere udkastet i vilde Walkertown

3 spillere udkastet i vilde Walkertown

Som de sidste 3 minutter, 34 sekunder krydsede Parklands 467 sejr over Walkertown på fredag, blev Wolfpack junior Joe Burgess lastet ind i ambulancens bagside for at blive taget til Brenner Children’s Hospital.

Burgess var på den forkerte ende af en hård blok af Parklands LeGrant Carter under en vende tilbage. Carter ramte Burgess fra højre side og bankede ham lige på jorden. Burgess kom på hans fødder og krummede næsten umiddelbart til jorden som Carter hoppede væk fejrer spillet.

Efter at trænerne og lægerne undersøgte Burgess, blev han sat på en bårer og flyttet til ambulancen lige uden for feltet på Deaton Thompson Stadium. Coach Josh Pardue fra Walkertown sagde Burgess var opmærksom og snakket, og at transporten til Brenner var en sikkerhedsforanstaltning, fordi Burgess følte prikken i ryggen.

‘Jeg går på hospitalet, træneren går på hospitalet, så vi skal til Brenner, og vi vil se, hvad vi gør derfra,’ sagde Pardue.

Det var et spil, der så tre spillere udstødt to fra Parkland og en fra Walkertown. Parklands Lee Kbogba blev kastet ud for målretning i første halvleg efter et højt hit på Walkertown quarterback Kendrick Campbell.

Efter et vendepunkt i tredje kvartal kæmpede spillere fra hvert hold hinanden til jorden nær midtbanen og fortsatte kampen. Begge spillere blev kastet ud.

På skuespillet, før Burgess blev såret, tog Parklands Kyndel Dean, som forsøgte at markere et punkt, et hårdt skud fra en Walkertown-spiller, der slog sin hjelm af. Spilleren blev ikke skubbet ud, og Wolfpack (1 3) sprang igen.

Spillets fysiske karakter kastede en skygge over Mustangs ’39 ​​point sejr. Ubesejret Parkland (4 0) er den bedste start siden den åbnede 2006 sæsonen med otte lige sejre.

‘Der er nogle ting, der helt sikkert burde have været håndteret tidligere; de burde helt sikkert have været håndteret tidligere fra begge sider, jeg tror det er det, jeg siger, sagde coach Martin Samek fra Parkland.

Holdene kombinerede til 20 straffe.

Mustangene hoppede ud til en 22 0 bly. Kobe Young, der spillede i sit første spil siden blevet såret i den første serie mod North Forsyth, scorede på løber på 1 og 8 yards, og Braxton Rorie fangede en 23 yard touchdown pas fra quarterback Tyeous Sharpe.

Sharpe sluttede 12 af 21 til 231 yards, tre TD’er og en aflytning. Han kastede anden halvdel touchdowns til Rorie fra 23 yards ud og Dean fra 27 yards ud.

Young sluttede spillet med syv bærer for 58 yards, 39 af dem kommer på to forsøg i anden halvdel. Jaquez Roseboro løb for et spil høj 108 yards på 15 bærer.

Wolfpacks ensomme touchdown kom med 4.9 sekunder tilbage i andet kvartal på en 4 yard pass fra Kendrick Campbell til et springende Denzel Hayes i bagsiden af ​​endezonen.

‘Vi begyndte at klikke der i midten af ​​andet kvartal,’ sagde Samek. ‘Linjen begyndte at blokere bedre, og jeg tror, ​​vi begyndte at bære dem lidt ned, fordi vi har flere tal, end de har, men de kæmpede hårdt.’