3 store grunde til at se The Who

3 store grunde til at se The Who

2 Det kan bare være din sidste chance! Ok, så sandheden bliver fortalt, hvem har truet med at gå i pension i årtier nu. Deres første ‘final tour’ fandt sted i 1982, for 35 år siden, og alligevel synes de at have glemt deres planer. Selv død af både trommeslager Keith Moon og bassist John Entwhistle forårsagede næsten ikke, at de savnede en date, så det er virkelig nogen, der gætter på, hvornår de vil hænge det op for godt. En ting er sikkert, at deres energi på scenen vil have dig til at tro, de er et ungt band ud for at bevise sig for verden. Når det er sagt, er sandheden, at både Townshend og lead vokalisten Roger Daltrey begge er godt ind i 70’erne, så man må antage, at vi nærmer os afslutningen af ​​vejen for denne handling. Bedre få nogle pladser til denne ene lige i tilfælde.

3 Sætlisten er altid utrolig. Mange ældre handlinger, der kommer gennem Atlanterhavsbyen, har et eller to store hits at stole på, og derefter skal man regne ud, hvordan man udfylder resten af ​​et show, som regel afhænger af dybe nedskæringer og dækker sange for at stoppe skibet fra at synke. Men med et band som The Who er der en næsten uendelig liste over klassiske spor, der kan uddrages til enhver tid. ‘Tommy’ selv giver flere vindere end de fleste handlinger har i deres tilbage katalog, og det er kun en rekord. Hits som ‘My Generation’ ‘Lad dig ikke narre igen’, ‘Baba O’ Riley, ‘Who Are You’ og ‘Eminence Front’ gør det svært for alle, der ikke er i handicappede sektionen at blive siddende på en af deres optagelser.

Hvem kan være hovedårsagen til at gå til Boardwalk Hall den 22. juli, men de i kendskabet vælger at komme til deres pladser lidt tidligt for at fange åbningssættet fra The London Souls.

The London Souls er en todelt rock act dannet i Brooklyn i 2008 af tidligere skolekammerater Tash Neal og Chris St. Hilaire. Bandet spiller musik, der tydeligt holder sine rødder dybt i kernen i klassisk rock, hvilket gør dem til et naturligt valg som The Who s åbner.

Bandet begyndte som et fire stykke, men når ting ikke gik godt med de andre medlemmer, fortsatte de simpelthen uden dem. De har optaget to albums til dato, 2011s selvtitlede debut sammen med opfølgningen, 2015 ‘ s ‘her kommer pigerne’.