3 storylines at se

3 storylines at se

kickoff søndag.

1. Pakkerne er nødt til at overleve den første stigning i energi fra mængden.

Packers ’sæson synes at have peget mod søndag aftenens spil i flere måneder. Fans har emailet mig, tweeting på mig og chatter på Facebook, at dette spil ville være for divisionskronen så langt tilbage som i september. Selvom det altid er bedst at lade tingene spille ud, så har de ladet dem gøre det, hvilket har ført os til det nøjagtige scenarium, som fansne forestiller sig tilbage i starten af ​​sæsonen.

Vinderen tager alt for NFC North-titlen, og taberen vil modtage en wild card playoff-kaj, hvis Washington mister hjemmet til New York Giants (som er låst som nr. 5-frøet). Hvis Washington vinder, Packers Lions taber er ude. I det usandsynlige tilfælde spiller Packers and Lions et binde, vil Green Bay vinde tedivision (i kraft af at slå Detroit i uge 3) og løverne ville være et vildt kort.

Der er lidt tvivl om, at starten på søndag aftenens spil vil være helt elektrisk. Lions fans har en chance for at se deres hold vinde deres division for første gang siden 1993. Packerne vil gå ind i en buzzsaw af støj og følelser, som de ikke har set siden sandsynligvis uge 2 i Minnesota.

I denne konkurrence var Packers ‘forsvar i stand til at holde dem i spillet, men lovovertrædelsen kom aldrig rigtig på vej, for det meste på grund af problemer op foran håndtering af støj og staving af et pass rush, der kunne pin sine ører tilbage på grund at ikke behøver at bekymre sig om, at Aaron Rodgers er i stand til at bruge en hård tæller.

McGINN: Bedømmelse Packers vs Vikings

RELATEREDE: Packers Lions nu en varm billet

Ting vil ligne tidligt i løbet af søndag aftenens spil. Publikum vil være på feberhøjde, og lovovertrædelsen bliver nødt til at arbejde på et tavt tæller tidligt. Rodgers og linjen bliver nødt til at gøre et meget bedre job, der koordinerer beskyttelse og generelt får bolden ud af quarterbackens hånd for at bekæmpe en Lions front, der er et andet dyr indendørs på tæppet.

Hvis Packers kan overleve den første strømning af energi og følelser, vil de være i en god position at være produktive mod et Lions forsvar, der har kæmpet overordnet i løbet af den sidste måned.

2. Packers ‘pass rush skal dukke op uden store trykopkald.

Dom Capers er blevet fanget, og det er nødvendigt at komme i gang med stort tryk i løbet af 2016 sæsonen, fordi hans forreste fire ikke har kunnet komme hjem. Clay Matthews og Nick Perry er ude for en længere tid, men har ikke hjulpet, men selv når de har spillet , for det meste har modstridende quarterbacks været i stand til at fungere stort set fri for bekymring for, at enhver Packers-spiller kommer til at skrige af kanten.

Mens Matthews pludselige reemergence mod vikingerne var en velkommen udvikling, kom det imod en af ​​de værste offensiv linjer i ligaen, derhjemme. På vejen mod en quarterback, der ved, hvordan man hurtigt kan få bolden ud af hænderne, vil Matthews nødt til at øge sit spil selv fra det, han blinkede lørdag.

Selvfølgelig er det ikke alle på Matthews. Perry og Julius Peppers har også brug for at få det bedste ud af deres muligheder. Hvad Packers ikke har råd til at ske, er Capers nødt til at ty til kraftige trykopkald, der forlader hans cornerbacks op en med en med fyre som Marvin Jones og Golden Tate.

Packers forsvar vil aldrig være den stærke side af bolden for dette 2016 hold, men enheden har meget brug for at trække sin vægt, og det starter med fyrene foran at komme hjem.

3. Nu mere end nogensinde skal pakkerne undgå at forsøge at gøre for meget.

Alt i alt er Packers det bedre hold på vej ind i søndag aftenens kamp. De har slået lejonene en gang allerede i denne sæson og kører på fem kampvinder.

Løverne har derimod mistet deres sidste to spil og har set mindre end klar til prime tid, mens de gør det.

Se ikke længere end hvordan Packers forlod playoffs sidste år. Det var en blæst dækning af dengang, rookie Damarious Randall, der alle forkælet Packers ’skæbne. Året før var det andet år stramme Brandon Bostick forsøgte at gøre for meget, der sørgede for, hvad der skulle have været en tur til Super Bowl slået i overarbejde og hjerteskærende nederlag.

Pakkerne, til en mand, skal bare gøre deres job. Det lyder let, men i den pressede situation, som de finder i søndag aften, kan det være svært at bekæmpe fristelsen til at gøre lidt mere. Det ‘lidt mere’ kan ofte stave katastrofe. Pakkerne skal udføre spilplan på begge sider af bolden. Gør det, og de vil være vært for et playoff-spil næste weekend.