3 tag på Eggelletion i primær

3 tag på Eggelletion i primær

Running against Eggelletion er Lauderdale Lakes City kommissær John Billingsley Jr., Lauderhill kommissær Dale Holness og Allen B. Jackson, fra Fort Lauderdale, som er præst i Lauderhill. Alle fire er demokrater.

District 9-kandidaterne har lovet forbedringer, herunder jobudvikling, mere overkommelige boliger og oprydning af kvarterer. Det sorte flertalsdistrikt zig zags zags over 10 byer, der strækker sig nordpå til Pompano Beach, syd for Plantage, vest til Solopgang og øst til Fort Lauderdale. Distriktet har nogle af amtets fattigste områder, herunder dele af unincorporated Broward.

Fordi skrive i kandidat Collin Robinson også kvalificeret, vil republikanere og uafhængige ikke få lov til at deltage i den 26. august. I stort set demokratisk Broward County er partiets primære vinder næsten garanteret sejr i november.

JOHN BILLINGSLEY JR.

Personlig: 57, gift

Uddannelse: Mastergrad i Business Administration fra Nova Southeastern UniversityPolitical: Lauderdale Lakes City Commissioner siden 2001

Civic: Served på tidligere regering Lawton Chiles ‘Farm Workers Task Force og Emergency Disaster Preparedness Committee, fungerede som formand for Broward County Planning Council, som overvåger planlagt landudvikling

Hvad er dine højeste prioriteter, hvis den valgte landstingskommissær? Jeg vil give disse i den rækkefølge, som samfundet anser for deres prioriteter. Nummer et er økonomi og job. Det er indlysende, når man går gennem distrikt 9, når man ser ødelæggelsen og forsømmelsen i distriktet, kan det føre til kriminalitet og kriminel aktivitet. Nummer to ville være ombygning, fordi infrastrukturen i distrikt 9 er smuldrende. Vi har mange ubesvarede behov med hensyn til overkommelige boliger. Nummer tre ville være uddannelse. Når man ser på District 9, er flertallet af skoler C-, D- og F-skoler. Hvis vi har en skole, der er en A-skole, ved den selvfølgelig, hvad der kræves for at opnå en bestået score på FCAT. Hvorfor kan vi ikke gentage det i alle samfund?

Hvorfor kører du til dette sæde?

Jeg arbejder for at hjælpe med til at forbedre samfundet og skabe en bedre livskvalitet for borgerne ved at skabe magtfulde koalitioner for forandring, konsolidere samfundsgrupper til at arbejde sammen. At være mere effektive i deres mål og skabe og dele en positiv vision for Central Broward og Broward County.

JOSEPHUS EGGELLETION JR.

Personlig: 59, gift

Uddannelse: Bachelor i statsvidenskab fra Florida Et universitet

Professionel: Konsulent og barber

Politisk: Lauderdale Søers rådsmedlem fra 1989 til 1992, statsrepræsentant fra 1992 til 2000, har siden 2000 haft kommission for County Commission

Civic: Medlem af Tom Range Masonic Lodge i Fort Lauderdale, medlem af Kappa Alpha Psi broderskab i Fort Lauderdale

Hvad er dine højeste prioriteter, hvis den valgte landstingskommissær? Mine topprioriteter stammer tidevandet af afskærmning, overkommelige boliger og offentlig transit. Der er en afskærmning task force udpeget Broward County Commission. Jeg vil arbejde tæt sammen med taskforcen for at hjælpe folk, der ligger bagud på realkreditlån eller er i afskærmning. . Jeg vil kæmpe hårdt for at genoprette finansiering til offentlig transit, fordi amtet har foreslået at reducere finansiering for transit fra det kommende regnskabsårs budget. . Vi vil også. sørg for at etablere østvest ekspressruter til Browards store boulevarder. For overkommelige boliger vil vi fortsætte med at arbejde med boliglån långivere for at sikre, at de mennesker, vi bringer til bordet, er troværdige købere, der ikke har økonomiske problemer.

Hvorfor kører du til dette sæde? Jeg har et ægte ønske om at hjælpe folk og forbedre livet for de mennesker, vi tjener. Jeg vil sørge for, at de kriminelle problemer i dette distrikt er løst, og at kriminelle bliver fjernet. Og jeg kører også, fordi jeg vil sikre mig, at vi fortsætter med at reducere skatter. Mange District 9-borgere bliver hårdere efter skatter end nogen anden.