3 teenagere stablet under forandring i Hawthorne

3 teenagere stablet under forandring i Hawthorne

Tre sårede teenagere blev fundet stablet i tre separate steder på tværs af Hawthorne, efter at de tilsyneladende blev involveret i en fornemmelse Hawthorne, sagde tjenestemænd søndag.

En af de unge blev fundet hos en AutoZone, en anden på en Jack in the Box og en tredjedel foran St. Josephs katolske kirke på Acacia Avenue lørdag aften, ifølge Sgt. Scott Nichols med Hawthorne Police Department.

En AutoZone er placeret rundt om hjørnet fra kirken på Hawthorne Boulevard, men det var ikke umiddelbart klart, hvilken Jack i boksen var involveret. Den nærmeste beliggenhed er omkring en kilometer væk fra kirken på den 4700 blok af Imperial Highway. at transportere teenagere. Deres tilstande var ukendte, men Nichols sagde, at man blev opereret.

Tjenestemænd gav ikke detaljer om, hvordan volden brød ud, men bekræftede, at der ikke var nogen mistænkte som helhed.

Borgmester Alex Vargas fortalte KTLA, at byen tager ekstra sikkerhedsforanstaltninger, og det er vigtigt at huske, at lørdagens hændelse skete på stedet.

‘Jeg vil gerne lade alle Hawthorne beboere, og vores naboer, der besøger os her på St. Joesphs karneval, ved, at byen, politimyndigheden og sikkerhedspersonalet sammen arbejdede meget hårdt og flittigt for at sætte en god sikkerhedspakke sammen til denne begivenhed, ’sagde Vargas.