31 Southend Saxons

31 Southend Saxons

Towcestrians underholdt Southend på Greens Norton Road i lørdag i hvad der var et must vinde for begge sider, og hverken havde hentet nogen sejre i ligaen til dato og begge på udkig efter en tillidstussende sejr for at komme videre til resten af ​​sæsonen og stor folkemængde blev behandlet til en ti prøve thriller.

Det var de besøgende, der tog det tidlige initiativ med en score på kun 2 minutter, med forsøget ukonverterede Tows så tabte snart en spiller til et gult kort for at give fordel for Southend, men den resulterende straight forward-straf blev savnet for et suk af lettelse fra Tows supportere, det var Southends tur til at tage et kort, da de blev reduceret til 14 mænd og hurtig tænkning scrum halvdelen Gus Hopewell udnyttede at tage en knap og overstige dækket til at score, konverteret af James Falvey at tage en slank 7 5 føre til halv tid.

Tows startede anden halvleg meget stærkere og scorede straks, Alex Chalcraft indsamlede Falveys spark til offload til Tom Threlfall, der derefter vendte tilbage passet til Chalcraft at score, dette udviklede sig til et spil i to stilarter med Southends slibende pick og drive stil mod Tows forsøger at flytte bolden bredt og strække spillet, det var Southend der scorede næste gennem deres fremad, men Tows reagerede hurtigt med Nathan Payne, der gik over for at give Tows en 19 12 føring, Southend reagerede igen med et tæt udvalg fremad, forsøgt konverteret for at bringe scorerne står i niveau med 15 minutter at spille.

Tows front row forbandelse fortsatte, da Coventry stramt hoved Fred Clark blev afværget med en sæson slutende knæskade, alle Tows spillere og tilhængere ønsker ham et hurtigt opsving, med Tows scrum svækket Southend tog kontrol og derefter føringen efter deres flyve halvt dansede Gennem at score 19 26 ned Tows behov for at reagere, og de producerede en periode med vedvarende pres, med de besøgende indrømmede straffe, Tows campede på Southend linje, men håndtering fejl lod Tows ned, det var Alex Chalcraft, der brød linjen til sidst for hans anden af ​​spillet, der igen blev konverteret af Falvey til at tegne scorerne på 26 26, hvor Tows nu pressede på en hurtig blindside pause fra scrum og et forsvar splitter pass fra Ronnie Speakman så Chalcraft ramte hullet og krydstogt over for hans hattrick , igen brilliantly omdannet af James Falvey at give Tows en 7 point bly med skade tid at spille, men drama var ikke forbi, da Southend marcherede tilbage på banen for at scorer bredt ud, con version bare glider forbi indlæg, Tows holdt i de sidste par minutter for at se spillet ud og hæve en bonus point sejr, Southend selvom skuffede hævder 2 taber bonuspoint.

Andet rundt om klubben kom Tows 2nd XV tilbage fra Birmingham med en crushing 19 76 liga sejr mod Old Halesonians og Tows 3. XV vendte sig om et 19 0 underskud for at slukke Old Scouts 2nd XV væk 19 62, Tows colts afsluttede et rent feje for alle sider i weekenden med en 0 51 sejr på Rushden Higham