31 tilfælde af lovpligtig voldtægt

31 tilfælde af lovpligtig voldtægt

FLDS følger i foden af ​​mormons kirke grundlægger, Joseph Smith. Smith ‘giftede’ mindst 33 kvinder. 1/3 af dem var allerede gift og forblev gift med deres lovlige, levende mænd.

1/3 af Smiths ‘hustruer’ var teenagere. Hans første teenage ‘kone’ var Emma Smiths 16-årige housmaid, Fanny Alger.

Hans yngste ‘brud’ var 14 år gammel Helen Mar Kimball. Han nærmede sig hende lovende at garantere hendes frelse og frelsen af ​​hele familien, der giver hende 24 timer til at beslutte. IOW, han lavede en ung pige ansvarlig for den evige skæbne af alle hun elskede.

Helen betroede senere en ven, som havde vidst, at ægteskabet ville være mere end symbolsk, at hun ikke ville have aftalt. Men hun var blevet bedraget.

Hvordan er det anderledes Warren Jeffs og hans ilk?

Joseph Smiths teenagehustruer:

Fanny Alger 16

Sarah Ann Whitney 17

Lucy Walker 17

Flora Ann Woodworth 16

Emily Dow Partridge 19

Sarah Lawrence 17

Maria Lawrence 19

Helen Mar Kimball 14

Melissa Lott 19

Nancy M. Winchester [14?]

Man må ikke beslutte sig for at tænke på at gifte sig med teenagere. Det var 1850-tællingen, der var 1850, og 41,7% af kvinderne giftede sig som teenagere. 13% af tiden var manden 10 år ældre end sin teenagebride. af monogami ikke statistikker om at gifte teenagebrides blandt polygamister.

Det er anderledes fordi Warren Jeffs kendte moderne standarder, og der var ingen sammenlignelige standarder i Joseph Smiths dag. De fleste stater i Joseph Smiths dag havde en alder af samtykke til 10 år. De flertallige ægteskaber var usædvanlige, mindst sagt, de yngre alder af bruderne var meget mindre. Kritikere giver ikke dette perspektiv, fordi de ønsker at chokere publikum og få dem til at dømme Josef ved standarderne i den moderne æra snarere end hans egen tid. ‘

Helens veninde havde ingen tvivl om, hvad hun sagde. Jeg talte engang med dette leder af dette lokale anti-mormonministerium. Jeg sagde, at jeg kunne godt lide udseendet af hans kanaler. Det næste jeg vidste, at jeg blev citeret i hans nyhedsbrev, som om jeg godkendte de områder, som jeg ikke gjorde. Folk kan lyve, derfor er jeg tøvende mod at acceptere en person, der ligger som Helens ven. Plus Helen var pro polygami og for hende at sige hun følte afvist ville være ude af karakter for hende.

Plus hun var ikke Joseph Smiths sengekammerat. Jeg kan godt lide Todd Compton at holde deres var ikke sex i ægteskabet. Den FAIR artikel, jeg linker til, gør tydeligere sin stilling end jeg kan. Men jeg holder fast, at hun kun var gift med ham i navn kun for evigheden, hvilket er hvad Helen forsøgte at fortælle sin idiot ven.

Jeg vil prøve en gang for at rette linket. For at gøre uretfærdige sammenligninger mellem Joseph Smith og Warren Jeffs misbruger Todd Comptons forskning i sin bog. Han chastiserede Jerald og Sandra Tanner for at misbruge sit stipendium for at sige ting han ikke sagde. Han gjorde listen over 33 hustruer, der blev brugt ovenfor, så lyttet til til ham.

Med de 11 polyandry sager, Joseph Smith er anklaget for Todd Compton, læste han ikke D. før han anklagede Joseph Smith for at have sex med disse kvinder. Åbenbaringen kræver, at en kvinde bliver skilt, før hun kan udnævnes til en ny mand. Og som Matthew 19 kræver det, at manden skal være skyldig i voksenkammeret? Ellers kunne Joseph Smith kun gifte sig med jomfruer. En kvinde med to ægtemænd på samme tid var voksne efter dokumentet.

Alle 11 kvinder gik tilbage til at bo hos ægtemændene, som ville være voksen. For at det ikke skal være voksenuddannelse, skal de kun betegnes til evigheder for ceremonier, eller de skulle være skilt fra Joseph Smith efter at have giftet sig med ham. Jeg favoriserer ideen som med Helen, disse var ægteskaber for evigheden. De, der lever med Joseph Smith, eller at have sine børn, ville være voksenkammer. Det er uden tvivl, hvad han lærte disse 11 kvinder og ægtemænd. Døden frigjorde dog kvinderne fra deres dødelige løfter, og hvad der skete i efterlivet, blev troet rigtigt.

Nu var det eneste bevis, Todd Compton havde af sex mellem Joseph Smith og Sylvia Sessions, en anset dødssamtaler mellem hende og hendes datter. Før du fortolker Sylvia, der fortæller hende, at hun var Joseph Smiths datter, skal man være opmærksom på noget usædvanligt ved forsegling. Da Joseph Smith døde, giftede Lucy Walker Heber Kimball? Hun sagde, at det var hende og Hebers forståelse for, at deres otte biologiske børn var Josephs børn i opstandelsen. Hvis Sylvia sagde noget excentrisk sådan til sin datter uden at klarlægge det, undrede hun det som et biologisk krav. undladt at underbygge hendes krav.

Todd Compton holdt fast at Patty Session også på polyandrylisten med Joseph Smith havde ingen sex. Han var kun åben for seksualiteten på grund af løgnen Angus Cannon og hans over tillid til Josephine Fisher-kravet. Ethvert køn og Sylvia vidste dette at hun ville være skyldig i voksenuddannelsen under åbenbaringen. Den eneste hun kunne have sex uden at være skyldig i voksenkrig ifølge åbenbaringen, var den mand, hun blev lovet til før Joseph Smith?