327M over fem år for at bekæmpe pistol

327M over fem år for at bekæmpe pistol

Den føderale regering vil tildele op til $ 327,6 millioner over fem år og $ 100 millioner om året for at bekæmpe pistol og bande vold, sagde den offentlige sikkerhedsminister Ralph Goodale fredag.

Penge vil finansiere en række programmer til at skære våbenkriminalitet og kriminelle bandeaktiviteter og forstyrre strømmen af ​​ulovlige skydevåben til samfund.

I marts planlægger den føderale regering også at være vært for et topmøde om kriminelle våben og bander, siger Goodale, der bringer eksperter, frontlinjepoliti, provinsielle, territoriale og kommunale embedsmænd og samfund og indfødte ledere sammen for at diskutere problemet.

‘Liv, meningsløst tabt, er en klar indikation af, at det er nødvendigt at bekæmpe denne svøbe.’

Regeringen siger, at der var overtrædelser på 2.465 kriminelle skydevåben i 2016, en stigning på 30 procent siden 2013. Det siger også, at 76 pct. Af banderelaterede mord involverer skydevåben sammenlignet med 20 procent af ikke-slagtedrabbninger.

Gangs letter trafikken i illegale stoffer, herunder fentanyl, der har givet anledning til en overdosiskrisen, sagde Goodale.

‘For mange unge er blevet dræbt, og for mange lokalsamfund er blevet mishandlet af våbenkriminalitet og pistol vold’, sagde han.

‘Livet kan afslutte et øjeblik. Det sker igen og igen i narkotikaaftalerne gået galt, eller når tårnkrigene bryder ud og scores afvikles, og den igangværende og voksende opioidkrise gør problemet dårligere.

‘Uskyldige ofre kan blive fanget i krydsildet, bare fordi de tilfældigvis er der.’

ArticlesKampe donerer $ 195K til Penticon stipendium fundLower fastlandet mord mistanke s DNA links til påstået røveri i PentictonBabysitter hævder sex overfaldFatal rock slide nær OK FallsLetters til redaktøren (4): lørdag, marts 10Alleged svindel lancerer $ 450K ærekriminalitet retssagDowntown Penticton sucker punch land man 17 måneders fængselsdomOsoyoos mand siger, at han har alibi for påstået voldelig Oliver hjem invasionPolice bliver kreativ i distraheret kørsel blitzLetters til redaktøren (5): Fredag ​​den 9. marts

Kommentarer til redaktøren (9): Tirsdag den 13. februar 2018 (3) High end hotel foreslået til Naramata Bench (3) Dopingafgift kunne skade Ruslands chance for genindførelse (1) Korps: Agenturet arbejdede for at informere om Harvey oversvømmelsesrisiko (1) Mislykkede kompostplaner koster $ 400K. (1) Et kig på en reaktion på dommen i Tina Fontaine-sagen i Winnipeg. (1) Seksuelt misbrugssager mod Jehovas Vidner-kirke afgjort. (1) De 10 bedste koncerter nogensinde SOEC (og de fem værste) (1) By, der laver vindisplay (1) At sige farvel efter 30 år i dommerens stol (1)