35 kunne give hver hjemløs person med en

35 kunne give hver hjemløs person med en

Brown rapporter: ‘Joint Strike Fighter-programmet har været et rod næsten siden starten, med massive omkostningsoverskridelser, der førte til dets nuværende købspris på 398,6 mia. USD.’

Alle F 35’er forbliver forankret. (foto: US Air Force)

ust dage før sin internationale debut på en airshow i Det Forenede Kongerige, er hele flåden af ​​Pentagons næste generationskampfly kendt som F 35 II Lightning eller Joint Strike Fighter grundlagt og fremhæver netop, hvad en boondoggle projektet har været et hjem på $ 600.000.

Det er svært at argumentere for behovet for at modernisere fly, der bruges til at forsvare landet og modvirke fjender i udlandet, især hvis du er politiker. Men Joint Strike Fighter-programmet har været et rod næsten siden starten, med enorme omkostningsoverskridelser, der førte til dets nuværende købspris på 398,6 mia. USD, en stigning på 7,4 mia. USD siden sidste år. Det går ned til at koste omkring 49 mia. Dollars om året siden arbejdet begyndte i 2006, og projektet er syv år efter planen. lidt over $ 1 billioner. I modsætning hertil kostede hele Manhattan-projektet, der skabte atombomben fra bunden, omkring $ 55 milliarder i dagens dollars.

‘F35’s politiske rustning er så tyk som lederne af de mennesker, der udarbejdede flyet og dets overtagelsesplan,’ fortæller Winslow Wheeler, en tidligere kongrespersonale og den utrolige kritiker af F 35, for nylig om udenrigspolitikken om langlivet af flyet, på trods af de mange tilbageslag det har udvist. Støtten til F 35 er så stor i kongressen, at der er faktisk en todelt fælles strike fighter caucus dedikeret til at fremme den og holde den i live.

På en given nat i 2013 afsluttede Institut for Bolig og Byudvikling, var der anslået 600.000 hjemløse amerikanere, der bor på gaden. Talrige undersøgelser har imidlertid vist, at i stedet for at lægge penge til midlertidige husly eller fængsling, har samfundene sparet millioner af dollars ved at investere i fastboende hjemløse. En nylig rapport viste, at det i et Florida-samfund koster skatteyderne ca. $ 30.000 at tage hjemløse fra gaderne gennem traditionelle metoder, men kun omkring $ 10.000 pr. Person for at give dem permanente boliger og yde jobtræning og anden støtte. Udvidelse af dette koncept til det føderale niveau, selv under hensyntagen til ting som varierende ejendomspriser rundt om i landet, er det muligt at 7,4 mia. Dollars ville være mere end nok til at starte et program landsdækkende. Kunne råd til at købe hver person på gaden en $ 664.000 hjem.

Unilateralt finansiering af enhver humanitær krise

Samlet set er USA mindre end en procent af dets føderale budget til udenlandsk bistand. svar på humanitære kriser rundt omkring i verden, herunder dem i Syrien, Irak, Sydsudan og andre. Millioner af flygtninge og internt fordrevne i disse konflikter kæmper for at overleve, som FN rapporterer, at hver af disse nødsituationer forbliver kronisk underfinansieret. Kontoret for Koordinering for Humanitære Anliggender (UNOCHA) har kun hævet 35 procent af de midler, den har brug for. I modsætning hertil vil 49 milliarder dollar om året på F 35 alene finansiere ikke blot UNOCHAs anmodning om 16,7 milliarder dollar, men også UNICEFs og andre katastrofehjælpsorganisationers nødhjælp, der sparer utallige liv. Obama-administrationen har anmodet om 3,7 milliarder dollar fra kongressen i nødforbrug for at hjælpe med at stramme strømmen og sørge for dem, der allerede har gjort det til USA, men republikanerne synes allerede at klare sig imod forslaget. F 35’erne øgede omkostninger fra sidste år alene ville nemt have dækket dette beløb og så nogle.

Foder hver skolebarn i landet

Tidligere i år underskrev præsident Obama i loven en kompromisversion af landbrugsloven efter flere måneders dødløb så udløbet af den tidligere version. Som en del af aftalen krævede husrepublikanerne store nedskæringer til det supplerende ernæringshjælpeprogram (SNAP), tidligere kendt som fødevarestempler, og støttede først efter en veto-trussel fra Det Hvide Hus. Den endelige regning indbefattede dog stadig 8,7 mia. Nedskæringer, svarende til en for modtagere. F 35s overskydende omkostninger for det sidste år af sig selv kunne næsten have dækket alle tabene, forhindre statsguvernører i at skulle scramble for at give familier den hjælp, de har brug for.

Som backup når fødevarebidrag skæres, finder lavindkomstfamilier ofte at vende sig mod skoler for at give mad i løbet af dagen for deres børn. National School Lunch Program feeder ca. 31 millioner studerende hvert år på bekostning af omkring 16,3 milliarder dollars i både kontant- og råvarebetalinger. De fulde omkostninger til flyet hidtil ville have finansieret dette program, da det står for 24 år. Hvis mængden, der blev spredt til skoler, blev fordoblet, så programmet kunne nå alle 55 millioner studerende, der var indskrevet i K 12, ville F 35 stadig kunne dække det for det næste årti. betaler løvernes andel af midler til FN’s 16 fredsbevarende missioner rundt omkring i verden. For det kommende regnskabsår arbejder det ud til omkring 2,4 mia. at give endnu mere støtte til systemet. Yderligere midler vil give bedre våben og udstyr samt bedre træning, da antallet af fredsbevarere, der kræves over hele verden, øges. har brugt på F 35 kunne have finansieret dette års fredsbevarende niveau en rekordhøj $ 8,6 mia. for de næste 46 år.

Øge finansieringen, der er nødvendig for at genopbygge Amerika

USA falder fra hinanden. Manglende finansiering af broer, veje og anden infrastruktur har ført til sammenbrud på tværs af landet og de mere end 63.000 broer, der er mærket som ’strukturelt mangelfuld’. Department of Transportation s samlede budgetanmodning for næste år er $ 90,1 milliarder, en del af et fireårigt budget på $ 302,1 milliarder med $ 199 milliarder afsat til genopbygning af Amerikas veje og broer. Obama har i de sidste to år opfordret til et beløb på 50 milliarder dollar, der skal tilføjes til toppen af ​​DOTs budget for at imødekomme det voksende behov, og to gange har Kongressen afvist dette forslag. Ville være halvvejs i retning af at lukke $ 1,1 trillionskløften i investeringer, der er nødvendige i infrastruktur, ifølge det amerikanske samfund for civile ingeniører. Desuden vurderer en rapport fra Center for American Progress, der henviser til Moody’s Analyticals økonomichef, at infrastrukturinvesteringer genererer 1,44 dollar af den økonomiske aktivitet for hver 1 USD brugt. Den slags krav kan ikke duplikeres i udgifterne til F 35.

Sammen med USA har syv andre lande forpligtet sig til at købe F 35-krigere fra Lockheed Martin, når de er afsluttet, hvilket hjælper diffus omkostningerne for den amerikanske skatteyder. Men disse partnere bliver stadig mere forsigtige med flyets ballonpris . Australien meddelte for nylig, at det var nedskalering af sit køb, som også nederlandsk. Disse bekymringer vil sandsynligvis kun blive forøget af flådens nuværende grundlægning. Og så, selv om det britiske luftvåben havde til hensigt at have fighteren i brug for to år siden, er det eneste sted, du kan se F 35 i aktion for nu, på den store skærm, hvor succesen har ligget på lige fod til dem i det virkelige liv.