367 hunde beslaglagt i hundekampe

367 hunde beslaglagt i hundekampe

Advokat George Beck mener, at der er to typer mennesker, der burde være i helvede: dem, der er grusomme over for børn og dem, der er grusomme over for dyr.

Mandag blev Beck tilsluttet af medlemmer af Auburn Police Division, Lee County Sheriff’s Office, Federal Bureau of Investigation og andre lokale retshåndhævende myndigheder på hans Montgomery kontor for at bekendtgøre, at 12 personer blev arresteret siden fredag ​​i forbindelse med en af ​​de største hundeslagsmål i historien, hvor 367 pit-tyre blev reddet af officerer, såvel som af medlemmer af det amerikanske samfund til forebyggelse af grusomhed for dyr og USA’s menneskelige samfund. Derudover er en række våben, ulovlige stoffer, hunde lægemidler og $ 500.000 blev konfiskeret under razzia.

Beck sagde, at alle involverede parters bestræbelser førte til 13 anklagelser og søgningsgarantier i Alabama og andre stater som Mississippi, Georgien og Texas. Beck sagde 12 anholdelser er blevet foretaget, og at der er en anden, der søges. Hver enkelt person blev anklaget for sammensværgelse for at fremme eller sponsorere hundkampe og desuden arrangere hunde for at være i kampe og gennemføre en ulovlig spilvirksomhed mellem 2009 og 2013. Ifølge Beck spillede nogle af de sagsøgte mellem $ 5.000 og $ 200.000 på hundekampe . i Montgomery for den anklagede.

APD Chief Paul Register sagde sager som disse er en del af hvorfor han og andre først kom ind i retshåndhævelse, og at det ikke var før razziaen, at han fuldt ud forstod de brede udbredte effekter af hundekampe.

‘Den umenneskelig behandling, som vi alle har set under denne sag, vil vi ikke glemme,’ registrerer vi. ‘Auburn Police Division var glad for at være en del af denne undersøgelse.’

Chris Schindler, leder af dyrebekæmpelsesundersøgelser, sagde, at betydningen af ​​denne sag ikke kun var på lokalt plan, men også på nationalt plan.

‘Dette vil få betydelige konsekvenser i hele landet,’ sagde Schindler. ‘Forhåbentlig vil dette sende en stærk besked til andre personer involveret i dette, at dette ikke vil blive tolereret.’

Tim Rickey, vicepræsident for feltundersøgelser og svar for ASPCA, sagde undersøgelsen var tre år i gang og udtrykte sin taknemmelighed for de involverede for deres omhu for at se det hele vejen igennem til retfærdighed.

‘Dette var en meget lang undersøgelse, men som du hører detaljerne i sagen i de kommende dage og uger, tror jeg, du vil forstå, hvorfor det var så vigtigt, at denne undersøgelse fortsat følges,’ sagde Rickey.

Rickey detaljerede, at mange af disse dyr levede i ‘frygtelige’ forhold, der blev kædet og underernæret midt i markerne. Nu bevares dyrene i ikke-frigivne steder og modtager behandling.

‘I dag er disse hunde behagelige i krisecentrene, der bliver taget hånd om af ASPCA,’ sagde Rickey. ‘De’ får mad og vand og pleje, som de har brug for, og de ‘får endelig en kærlig hånd fra respondenter, der passede på disse hunde.’

Lee County Sheriff Jay Jones sagde, at han var hæmmet med det, han så, da retshåndhævelsen gik gennem de sydlige og vestlige dele af amtet og syd for Opelika for at undersøge disse websteder.

‘Det er noget jeg kender folkene i vores communityand et samfund gør: Folk tolererer ikke mennesker, der misbruger dyr,’ sagde Jones. ‘Det er bare noget vi alle føler meget stærkt om, og vi vil helt sikkert gøre alt vi kan for at forhindre det i at ske. ‘