3A spil med store playoff implikationer på linie

3A spil med store playoff implikationer på linie

Et år efter at være ødelagt efter sæsonen sluttede skader, har indianerne igen måttet klare udslæt. Denne gang er de gode nyheder dog få, hvis nogen har kostet børn deres sæson.

Den dårlige nyhed er, at flere positioner både offensivt og defensivt har roteret døre, og det har skabt inkonsekvens på begge sider af fodbolden.

‘Det er svært at opbygge kemi,’ sagde hovedkonsulent Chris Burtch, som er i sin 10. årstid med indianerne. ‘Hvis du spiller linebacker og dig bag den forsvarsfront til syv eller otte spil, så forstår du, hvordan du skulle spille og hvordan den skulle fungere, og hvordan den skulle se. Men når du skifter børn ud hver uge på grund af skader , det gør det hårdere. ‘

Til deres kredit har indianerne (2 5, 0 2 i 2 3A) spillet de to førende spillere til at starte i Shallowater og Cooper, begge 2 0. Det betyder, at en playoff-spot er derude for at tage.

Men at tage det sted skal begynde med en sejr i dag over Estacado (3 4, 1 1), som i sig selv kommer på et hårdt tab til Shallowater på fredag ​​og har brug for en sejr for at forbedre sit skud til at tjene en playoff-kaj.

‘For os er hvert spil et stort spil,’ sagde Estacado-træner Danny Servance. ‘Det, hvordan vi nærmer os det. Dette er det vigtigste spil, vi skal spille i denne uge, og vi skal sørge for at denne tæller. Vi skal sørge for, at vi er godt forberedt og klar til at spille.’

Motivation sandsynligvis vundet være en faktor for matadorerne efter deres tab for Mustangerne, hvor de blev holdt til bare 193 yards total lovovertrædelse og løbe tilbage Robert Johnson klarte kun 53 meter på 18 bærer.

Servance sagde en stærk nordvind var mere en faktor tidligt i spillet, end han troede det ville være, hvilket blev mere til skade for at kaste fodbolden efter at matadorerne kæmpede for at flytte den på jorden.

Denne kamp synes at have motiveret sit hold i denne uge, sagde Servance.

‘Vi havde en god arbejdsuge,’ sagde Servance. ‘Selv om det var en kort uge, havde vi en god uge og gjort et godt stykke arbejde. Jeg vil altid gerne (den korte uge) komme tabt, fordi du vil komme tilbage på banen så hurtigt som muligt, og jeg tror det gør kom i god tid. ‘

Seminole er i mellemtiden på udkig efter, hvem der vil opstå fysisk i stand til at spille.

Burtch sagde, at startlinjerne Jordan Dyck (brudt arm) og Kaleb Lambert (hip) ikke vil spille denne uge. Hverken vil stirre defensiv tilbage og førende tackler Adam Rosales og stram ende Blake Royston, og førende rusher Addison Parum (403 meter, tre touchdowns) vil ikke spille mod Matadors.

Det efterlader backup quarterback Grant Petty (147 meter, 1 TD) og junior Sabraun Adams (143 meter, 2 TD’er), som indianerne leder rusher, mens man starter quarterback Jarrett Johnson har kastet for 491 yards og tre touchdowns.

Så meget som Burtch er bekymret for, hvem der skal spille, er han lige så bekymret over, hvordan hans hold vil spille.

‘Vi skal begynde at tage sig af bolden. Vi har gjort et godt stykke arbejde med det,’ sagde Burtch. ‘Vi fortsætter med at forsøge at tvinge ting, når tingene går syd for os. Derefter (på forsvar) i dette distrikt, i hvert fald med de hold, vi spillede, og holdet vi skulle spille, blev vi nødt til at stoppe de store spil.’

For Estacado begynder det at begynde hurtigt og holde hammeren nede. Matadorerne faldt efter 21 0 til Shallowater på fredag ​​og trak til 21 14 tidligt i tredje, men kunne aldrig lukke hullet helt. Mustangene lukkede derefter spillet med 10 point i de sidste tre minutter.

‘Hvis du ser hele distriktet ud, og jeg ved ikke hvad det er, men alle lovovertrædelser sætter store tal op,’ sagde Servance. ‘Vi skal bare sørge for, at børnene fortsætter med at kæmpe hårdt og komme ud til en hurtig start i denne uge.’