3M i luftbaseholdelsesfonde annonceret

3M i luftbaseholdelsesfonde annonceret

Niagara Falls Air Reserve Station er blevet truet med lukning to gange i løbet af de sidste to årtier, men med en bevilling på yderligere 3 millioner dollars til statewide base retention, sagde en lokal statslige lovgiver, at han fortsat er forpligtet til at sikre, at Niagara’s air base modtager sin retfærdige andel .

Statssekretær Robert G. Ortt meddelte mandag, at finansieringen kommer fra statsbudgettet for 2015, der blev vedtaget i begyndelsen af ​​april. Foranstaltningens forbrug bringer den samlede mængde tilbageholdelsespenge til et beløb på 6 millioner dollars.

‘Der er en god chance, et par år fra nu skal mine kolleger på lokalt, statsligt og føderalt niveau kæmpe hårdt for at holde (luftbase) væk fra huggeblokken igen. Disse penge er kun en måde at sikre baseens fremtid, siger Ortt i en pressemeddelelse.

Ortt sagde, at som Niagara Countys største arbejdsgiver er basen ansvarlig for at drive 200 millioner dollars om året i regionens økonomi. Han sagde i samarbejde med Niagara Military Affairs Council (NIMAC) han er afsat til at sikre ‘en del af finansieringen går mod at beskytte luftbase fra lukning og styrke nationale forsvarsindsatser.’