4 smarte hjemtendenser at se i 2018

4 smarte hjemtendenser at se i 2018

Vores redaktører gennemgår og anbefaler produkter til at hjælpe dig med at købe de ting, du har brug for. Hvis du foretager et køb ved at klikke på en af ​​vores links, kan vi muligvis tjene en lille del af indtægterne. Vores picks og meninger er dog uafhængige af USA TODAYs presserum og eventuelle forretningsincitamenter.

Der er ingen tvivl om, at teknologien skrider hurtigere frem end vi selv kan holde op i disse dage, og den smarte hjemmesektor er en af ​​de hurtigst voksende. I CES 2018 viste hundredvis af virksomheder nye smarte hjemløsninger og gadgets, fra de nyttige og nyskabende til det gentagne og utilsigtede.

Som vi turnerede showrooms, vi bemærkede et par forskellige tendenser kommer til bordet for smarte hjem entusiaster i år. Læs videre for at lære mere om, hvor smarte hjem er på vej, og se, hvordan ledende virksomheder takler disse nye trends.

1. Nye måder at styre dine homeVoice kommandoer på er store og alle, men nogle gange kan du ikke lyst til at råbe over din musik eller snakke over en vigtig scene i filmen du lejede. I stedet for at nå frem til din telefon vil smart hjemmefirmaer at reducere distraktioner med mere elegante løsninger.

Det var svært at savne de mange fjernbetjeningsmuligheder på CES i år, og hvad der virkelig fik mig, var, hvordan ingen af ​​dem var afhængige af skærme eller visuelle hjælpemidler. Dette kan introducere nye forhindringer for den mindre tech savvy smart home owner, men det er helt sikkert et skridt i den sjove retning.

Nanoleafs 12-sidede fjernbetjening indstiller scenen

Det smarte modulære belysningssystem, der blev introduceret af Nanoleaf i sidste år, var allerede en fantastisk skærm (bogstaveligt) af smart teknologi. Nu udover at plage nye firkantede paneler og touch-respons introducerer Nanoleaf en 12-sidet fjernbetjening, som kan programmeres til at styre dit smarte hjem.

Nanoleaf Remote vil arbejde sammen med Apple HomeKit, så du kan oprette forskellige scener, der påvirker lyspaneler samt andre smarte enheder til ting som filmnat, læsning eller aftensfest. $ 50-fjernbetjeningen er smuk og quirky, men det kan være vanskeligt at opbygge mange forskellige scener eller huske hvilken side gør hvad.

Talon kombinerer wearables og smart home control

Du kender den scene i Minority Report, hvor Tom Cruises karakter interagerer med et holografisk 3D-skærm uden rent faktisk at røre ved noget? Det kommer, og før du måske tror. Titanium Falcon s Talon smart ring er en slidbar smart fjernbetjening end bruger gestus til at styre alle mulige ting.

Du kan bruge det til at tage en selfie uden den pinlige selfie stick, spille videospil uden risiko for at kaste en fjernbetjening på dit tv eller bruge brugerdefinerede bevægelser til at styre dine smarte gadgets uden at nå til en telefon. Lavet af aluminium, det er let og lille nok til at være næsten ubemærket, så du kan virkelig wow dine gæster.

2. Voice assistents i everythingSmart home tech giver dig mulighed for at automatisere dit hjem, fra belysning og sikkerhed til underholdning og madlavning. Flere og flere af disse enheder begynder at få stemmeaktiverede opgraderinger bagt lige ind i hardwaren. Sidste år så vi utallige enheder og gadgets, der arbejder med voice assistants, men du havde brug for en dedikeret smart højttaler til at udnytte.

Nu kan du stort set springe højttaleren helt. Men hvis du allerede har et ekko eller et Google-hjem, kan flere enheder, der svarer til dine talekommandoer, føre til overmætning og frustration. Bredden af ​​mulighederne, der kommer i 2018, vil helt sikkert skabe flere måder at opbygge det perfekte smarte hjem , men det vil også kræve en klogere planlægning fra forbrugerens side.

Bixby slutter sig til det smarte hjemløb

Bixby er Samsungs svar på Siri, og i år vil det begynde at udvide sig ud over smartphones og tabletter til alle Samsungs tilsluttede teknologier for at konkurrere med likeså Amazon Alexa og Google Assistant. Alt fra Samsung Family Hub smart køleskab til Samsung smarte tv og endda deres tilsluttede køretøjer vil omfatte Bixby. Kim proklamerede på Samsungs pressekonference CES 2018.

Målet er at gøre det lettere at forbinde fra alle steder, selvom du ikke har din telefon klar. Enhver enhed, der forbinder til SmartThings hub, vil også være tilgængelig via Bixby. Du kan kontrollere sikkerhedskamera feeds på dit køleskab , lås din hoveddør, mens du er på vej, og endda kommunikere med din familie fra en enhed til den anden.

iDevices ‘ny lysskifte har Alexa bygget ind

En af de bedste integrerede smart-enheder, jeg så på CES, var iDevices ‘nye lysskifte. Instinct smart switchen, en vinder af vores, kommer med Amazon Alexa bygget lige ind, så det er ikke bare en tilsluttet switch, men også en smart assistent. Det gør alt, hvad et ekko kan gøre, herunder at spille musik. Det bruger endda væggen til fordel for at akustisk distribuere lyd gennem en lille, men kraftig Soen Audio højttaler.

3. Smart tech når endnu længereSe ud som om der er et smart alternativ til enhver enhed i dit hjem allerede, men der er et par områder, der stort set er blevet overset indtil nu. Dit badeværelse, køkken og soveværelse vil snart have nye muligheder for at vokse smartere , hvilket bringer os tættere på de fuldt automatiserede boliger, vi har drømt om i årtier.

Forestil dig at spørge Alexa om at opvarme din toiletsæde om morgenen eller få din bruser til at varne dig, når den har nået din foretrukne temperatur. Kohler afslørede Kohler Konnect på CES i år, og det tog vores ånde væk.

Med talassistenter i toiletter, brusere og spejle, der også har andre smarte teknologiske funktioner, kan dit badeværelse nu være praktisk taget håndfri. Det holder tingene renere og giver alle i husstanden mulighed for at nyde en tilpasset oplevelse, der passer til deres individuelle præferencer. Numi Intelligent Toilet har endda et opvarmet bidet, og alt kan spille musik, når du spørger Alexa, Google Assistant eller Siri.

Olfinitet er et frisk pust

Du kan nyde de behagelige effekter af aromaterapi med et tryk på en knap. Og når du er færdig, skifter ufrivilligt til rensning for at holde dit hjem frisk og fri for allergener og andre åndbare forurenende stoffer, der kan påvirke dit helbred.

Det ville ikke være smart hjemme tech, hvis det ikke var app kontrolleret. Du kan se luftens kvalitet fra skærmen eller appen, spore den automatiske renseaktivitet og oprette aromaterapi-skemaer for en smart hjemmeoplevelse, der kildrer de olifaktiske sanser.

4. Smart hjemme sikkerhedssuiter, der passer til alle behov Der er masser af smarte hjemmesikkerhedsenheder bevægelsessensorer, sikkerhedskameraer, smarte låse, video dørklokker osv. Men hvis du køber forskellige enheder fra forskellige mærker, kan synkronisering dem alle sammen vise sig svært , og jonglering af flere apps er et besvær.

Masser af smarte hjem virksomheder lancerer sikkerhedsløsninger, der gør det nemt at holde øje med ting fra et adgangspunkt, uanset om du vil holde fast i et enkelt mærke eller mix og matche. Hvad der virkelig er overbevisende om hele den nye teknologi er, at det kan tilpasses individuelle hjem og præferencer til en fuldstændig DIY oplevelse snarere end en ud af kassen løsning, der ikke altid passer til ethvert hjem.

Ring introducerer en fuld suite af sikkerhed

Ring lavede et navn for sig selv med smarte video dørklokker, der gør det nemt at hilse gæster og afværge uvelkomne besøgende. Ring 2 bestod selv konkurrencen. Nu tilbyder de også indendørs og udendørs sikkerhedskameraer med og uden oversvømmelser.