4 teenagere opkrævet i Guildwood Plaza kamp

4 teenagere opkrævet i Guildwood Plaza kamp

Fire unge er blevet arresteret og opkrævet, efter at en teenager blev taget til hospitalet efter en kamp mellem mindst 40 teenagere på Guildwood Plaza i Scarborough den 24. oktober, hvor en sikkerhedsvagt angiveligt forsøgte at bryde op den massive nærkamp.

På mandag, Const. Allyson Douglas Cook fortalte CityNews hændelsen begyndte som en verbal forvirring og hurtigt eskaleret ind i en fysisk mellem offeret og fire andre teenage drenge.

var, at offeret blev hævet af disse personer, og han led en knækket knogle eller to, sagde hun.

Hun tilføjede, at offeret havde lidt skader, der var alvorlige nok til at lægge anklager for forværret overfald mod hver af de fire teenagere, der blev arresteret.

Nyhederne om anholdelserne kommer næsten en uge efter hændelsen.

Douglas Cook sagde, at offerets trivsel var en prioritet på det tidspunkt, og der blev ikke arresteret på stedet. En undersøgelse fulgte og vidnesbyrd samt video fra scenen hjalp med at identificere de mistænkte.

video fangede klart billederne af de ansvarlige, sagde hun. sammen med andre beviser (hjalp os) for at finde ud af, hvem de involverede parter var, og de er blevet opkrævet i overensstemmelse hermed. offer er en studerende på en nærliggende gymnasium. Det er ikke klart, om de mistænkte også deltager i samme skole.

Guildwood plaza er ofte frekventeret af gymnasieelever og har været scenen for mindst to andre hændelser siden starten af ​​skoleåret i september.

Bare dage efter starten af ​​skolen, en butiksejer siger, at butikken foran vinduerne kom ned i løbet af en kamp. Toronto District School Board sagde, at hændelsen involverede studerende fra Sir Wilfred Laurier Collegiate Institute.

Så i midten af ​​september blev en 23 år gammel mand alvorligt såret efter en stabbning. Skolestyrelsen sagde, at hændelsen ikke involverede elever fra skolen.

I en redegørelse udtalte TDSB-talsmand Ryan Bird, at skolerne i kontakt med mall-administrationsselskabet samt indkøbscentret og Toronto-politiet overordnede problemerne opstår. Han tilføjede, at negativ adfærd fra skoleejendomme kan resultere i disciplinære handlinger. Han ville ikke kommentere mandagens anholdelser.