40 teenagere kæmper i Wood Street T Station hvor meget

40 teenagere kæmper i Wood Street T Station hvor meget

Ikke sikker på at jeg følger. Der er langt mere kriminalitet i sorte kvarterer, så jeg ved ikke, om du bare kan sige ‘uforholdsmæssigt’, når du skal tilføje statistik over kriminalitet til en undersøgelse for at give mening. Man kan ikke bare skifte skylden fra En kilde med lethed, som du forsøger at gøre.

‘mindre overtrædelser’ Jeg er enig med, medmindre du begynder at trække et våben.

Du går ALDRIG helt ‘løse’ problemet. Kriminalitet er nede, så det er godt. At løse det ville kræve, at alle har meget gode forældre. Det kommer ikke til at ske i noget kvarter, men procentsatser ville være vigtige, når man studerede dette spørgsmål.

Anyway, der var en kamp downtown med et par børn og to blev taget væk, men intet større forekommer det. Du må ikke bruge Wood Street Station til min viden, så hvis nogen er bekymret for en flok børn, der løber rundt, kan du bare gå til en anden station.

En ting, der puslespil mig, er det faktum, at så mange børn ved, om dette mødes, og det gør det ikke til politis hænder før det sker. Synes det ville være let at vide, hvornår dette kommer til at ske.

Ikke sikker på at jeg følger. Der er langt mere kriminalitet i sorte kvarterer, så jeg ved ikke, om du bare kan sige ‘uforholdsmæssigt’, når du skal tilføje statistik over kriminalitet til en undersøgelse for at give mening. Man kan ikke bare skifte skylden fra En kilde med lethed, som du forsøger at gøre.

‘mindre overtrædelser’ Jeg er enig med, medmindre du begynder at trække et våben.

Du går ALDRIG helt ‘løse’ problemet. Kriminalitet er nede, så det er godt. At løse det ville kræve, at alle har meget gode forældre. Det kommer ikke til at ske i noget kvarter, men procentsatser ville være vigtige, når man studerede dette spørgsmål.

Anyway, der var en kamp downtown med et par børn og to blev taget væk, men intet større forekommer det. Du må ikke bruge Wood Street Station til min viden, så hvis nogen er bekymret for en flok børn, der løber rundt, kan du bare gå til en anden station.

En ting, der puslespil mig, er det faktum, at så mange børn ved, om dette mødes, og det gør det ikke til politis hænder før det sker.