Parajumpers Long Bear Eco Jacket Bush 16WMPWJCKME33

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Butikken sender til Danmark.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvflgelig vre opmrksom p, at det kan vre mere besvrligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid br du derfor lse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfrer kbet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode rd her, nr det glder .

Handel indenfor EU.

Handel udenfor EU vr opmrksom p told og importgebyr.

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor eftersprgsel p disse priser. P PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

nsker du at shoppe lokalt p ferien?

De butikker, vi lister under fanen “Internationale priser” som du ser, hvis du besger PriceRunner fra din computer er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis p din nste ferie nsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater p PriceRunner.

For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Yahoo Finans, og man skal som forbruger i denne sammenhng vre opmrksom p, at banker og kreditkortselskaber kan opkrve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme sm forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkrver det vil sige den pris, som du som kunde skal betale.