PARAJUMPERS STYLING

vret med i forskellige TV serier, og ses p kendisser verden over. Nu kender jeg da i hvert fald logoet, og kan slet ikke lade vre med at lgge mrke til det rundt omkring, he he kender I det? Med mottoet others may live og en mantra om at levere praktisk overtj i god kvalitet og som samtidig syner lkkert, er Parajumpers et eksklusivt bud p en praktisk hverdagsjakke.

Der findes et utal af styles, men jeg har valgt en klassisk og feminin udgave i en neutral farve, som passer ind i min garderobe; her er den stylet i et hverdagslook bestende af jeans, flade sko og en skjorte.

Parajumpers forhandles blandt andet hos Magasin, og om ikke s lnge kommer der sgar en giveaway her p bloggen, hvor én lser har mulighed for at blive den heldige vinder af sin egen Parajumpers jakke. Stay tuned!