PJS Parajumpers Long Bear Jakke Og Parajumpers Gobi Bomber Udsalg

Tagged Parajumpers opst efter designer Massimo mdte den legendariske Rescue Squadron i en bar i Alaska. Rosetti havde mange rs erfaring som designer og importr af amerikanske mrker til Italien. Han fik ideen til et innovativt yttertyskolleksjon med high tech komponenter og skabe ville bruge vigtige funktionelle.

Den nu ikoniske jakke Kodiak startede vellykket tur lavet hrdfre behandlet nylon med aftagelig foring. Krave fastgres med en krog, som anvendes af falskjermshoppere. Parajumpers Jakke Salg Dkslet har forskellige lommer med forstrkede lynlse og andre detaljer, som viser, hvordan mrket oprindeligt inspireret af. I dag Parajumpers dagen er blevet en favorit for mange urbane mennesker, der nsker en funktionel jakke med attraktive udseende og god kvalitet.

Parajumpers Herre Gobi jakke Masterpiece i rd. Httekldte ned bombefly med aftagelig gte pels trim og flytbare ned fyldt foring. Shell stof har underget en srlig behandling, som beskytter den mod snavs og regn og har en indre laminering (WP: 10.000 mm MVP: 10.000 g/kvm/24 timer). Tapede smme p htte, skuldre og rmegabet.

Parajumpers gobi jacket. Flere lommer omfatter en rummelig cargo lomme foran, der indeholder tre sm lommer, samt tre indvendige lommer. Der Parajumpers long bear er ogs en lynls lomme p venstre rme nr PJS patch og rmerne har forstrket patches p albuerne. Ribbede manchetter og bunden. Htten er justerbar ved hjlp af et bnd. Imiteret shearling for indre krave. Tovejs lynls og den eksklusive PJS snap krog p halsen.