PJS Parajumpers Parajumpers Jakke Tilbud

Er du p jagt efter den perfekte, varme dunjakke? PJS Parajumpers er et italiensk brand, der har vundet indpas i Danmark p grund af deres varme dunjakker, der har et fedt design. PJS Parajumpers blev stiftet i Italien af Massimo Rossetti.

Hos det italiensk brand finder man b korte, lange og mellemlange dunjakker, der kommer i forskellige, klassiske farver. De mest popul modeller hedder henholdsvis Parajumpers Long Bear og Parajumpers Juliet. Historien bag brandet startede med faldsk der kunne holde b vind og vejr v og det inspirerede stifteren til at designe jakker med samme tekniske egenskaber. De italienske jakker er lavet med finesse og sans for det gode h og derfor vil jakken f dig og v en typisk der kan redde dig p en kold vinterdag. Den m version kan bruges til lidt af hvert p grund af den klassiske og neutrale farve.

Hos os finder du ogs en lang version med navnet Irene, som er en jakke, der har et slankt og sporty design, der holder dig varm omkring det af benene og omkring bagdelen.

Hvis du kunne t dig en klassisk dunjakke, du kan bruge selv p de koldeste vinterdage enten i Danmark eller udlandet b du overveje en PJS Parajumpers dunjakke.

Jakkerne er desuden designet i en solid nylon pr som faldsk En solid nylon er holdbar og slidst og det g det sv at f skader eller huller p jakken s at dun eller fjer falder ud. Mange dunjakker har et tykt og tungt look, der g at man ligner Michelin mandens kone. Parajumpers jakker har et slankt look, og jakken er ikke fyldt for meget med dun, hvilket g at du forbliver varm, men samtidig heller ikke fremh mave eller talje. Den lange zipper g jakkerne unikke og anderledes end de mange andre dunjakker, der findes p markedet. Jakkerne udm sig desuden med den fantastiske kvalitet, de har.