rhus ateliersalensgalleri

Parajumper Denmark,Parajumpers Forhandler rhus

Baggrund: ‘palme lignende ledninger’ introduceret af Kapandji og ndringer til proksimale humerus frakturer br det generiske navn ‘retrograd intramedullre flere pinning gennem deltoid V ‘ (IMPV). Nr hovedet og metafyse er strkt komprimeret sammen, er ben reduktion forsges. Hvis det er ndvendigt, er tuberositas fragmenter kirurgisk reduceret og stabiliseret. De konstante resultat forhold af de andre otte patienter var 92% 8% (70 96%) Konklusioner:. IMPV anses for at vre et foretrukket Parajumper Denmark reducerende og stabiliserende fremgangsmde til valgus pvirket fire del frakturer Parajumpers Forhandler rhus uanset patientens alder. Derudover gavnlig er at kunne anvende de intramedullre stifter som et redskab til reduktion knoglefragment.