håbfulde bekæmper den forkerte fjende

håbfulde bekæmper den forkerte fjende

En sjov ting skete på vej til Tory-lederskabet. Det hele travle, spændende felt, der omfatter Kellie Moncler Outlet Leitch, Tony Clement, Maxime Bernier, Michael Chong, Deepak Obhrai og Andrew Scheer, men ikke Peter MacKay glemte karakteren af ​​den kamp de er i og med hvem de kæmper med.

Mandag, selv som engang arving tilsyneladende MacKay bøjede ud og tidligere Speaker of the House of Commons Scheer rede til at bøje i, Clement afsløret en 10 point plan for at styrke Canadas indvandring, flygtninge og grænsesikkerhed. Højdepunkter indeholdt et løfte om fængsel mistænkt ville være terrorister via en endnu uafklaret retsproces og et løfte om at overvåge alle canadiske velgørenhed for tegn på terroraktivitet.

Liberale partisanere mødte dette med anstrengende øjenruller. De burde ikke, helt så meget. Clements store strejker er hårde på terrorstanden, vil genoplive med mange af de ‘hverdagslige canadiere’, hvorpå den er rettet. Stripping af to borgere, der angriber dette canadiske statsborgerskab, er for eksempel problematisk, hvis det betyder, at de er deporteret i udlandet, hvor de måske lancerer yderligere angreb. Men på Main Street vil mange være enige med ham.

Ligeledes drøfter værdierne. Leitch, der pressede sit parti og sparkede tilbage i kulturkrigen med sit opkald til at skærm indvandrere til ‘anti canadiske værdier’, synes ikke at være i stand til at forsvare sin position. Alligevel viser en Main Street / Postmedia afstemning tirsdag, at brouhaha har skubbet hende til forreste rang af Tory-ledere. Alt det ville tage i et valg ville være en omformulering af spørgsmålet for at gøre det mere bredt salgbart.

Men her er det større problem, og årsagen til at broaching disse spørgsmål har nu været et meget dårligt træk for de konservative: timing og kontekst.

For det første er sårene i oktober sidste nederlag stadig friske. Tabet forekom, i det mindste delvist, fordi en debat om et muslimsk slør, niqaben, Billige Moncler Jakke Herre distraherede Tories fra deres valgte valg af økonomi og sikkerhed.

For en anden, kæmper de med denne kamp indbyrdes, på et tidspunkt, hvor der ikke er noget bevis for en bred offentlig appetit for det.

Er der et indlysende, presserende behov for mere stringent screening af nye ankomster til Canada? Altså nej. Den seneste bemærkelsesværdige tilstrømning har været på 25.000 syriske flygtninge. Det er blevet håndteret, som liberalerne gav udtryk for, da de afslørede planen i efteråret 2015 med den strengeste screening, de kunne udtænke.

I mellemtiden ser ingen konservativ lederkandidat sig interesseret i at tackle premierminister Justin Trudeau, hvor han er svageste og deres parti er traditionelt stærkest på handel og krigen med islamistisk terrorisme i udlandet.

Har en ledelseskandidat endnu dissekeret den liberale plan om at sætte hundredvis af soldater i ondt i et eller andet sted i Afrika i en endnu ubestemt mission?

Hvor er den konservative afgift på den liberale regerings sammenfaldende indsats for at få en ny olierørledning godkendt? (I fairness til Bernier har han sat en klar stilling til fordel for rørledninger.)

Hvor er Tory’s ledende kandidat med et overbevisende forslag om at genstarte forfaldne bilaterale frihandelssamtaler med Indien og Japan, eller skubbe liberalerne uden for hegnet på Trans Pacific Partnership?

Samlet set foreslår tilstanden en fest, der forbereder en lang strækning i opposition, ikke en tilbagevenden til magten; mens det ville være ledere, har paradoksalt nok endnu ikke forstået, hvad der er mest afgørende for deres nye rolle, som er at modsætte sig hinanden først og fremmest, men regeringen.