håbfulde Minnesota teen bliver første person til at bære hijab under boxing kamp

håbfulde Minnesota teen bliver første person til at bære hijab under boxing kamp

OAKDALE, MN (KARE) Mere end tre års træning førte til en stor nat for en Oakdale, Minnesota teenager.

I sidste måned fik Amaiya Zafar tilladelse til at konkurrere i en boksekamp, ​​iført en hijab og dækker hendes arme og ben. Det har hun kæmpet for i mere end tre år. I løbet af den tid trænede hun til den dag, hun kunne kæmpe i ringen.

ejer hendes rum og hun ejer hendes krop og det giver utrolig stor mulighed for at opdrage en teenagedatter og for at se hende vokse til kvindelighed og tage disse skridt for at holde det rum. Det er svært for kvinder i alle aldre at gøre, sagde Sarah Billige Moncler Sale O Zafar mor, der sagde sin datter tog hver dag.

Der var en stor menneskemængde indenfor gymnastiksalen på Richard R. Green Central Park Elementary School i Minneapolis.

Mange mennesker kom til at vidne til historie, der blev lavet, da Zafar blev den første person til at bære en hijab, mens han konkurrerede i en USA Boxing sanctioned event.

Mens Zafar ikke vandt kampen, sagde hun natten var om at vinde.

ikke Billige Moncler Sale om resultatet, at alle piger skulle have en chance. For at kommentere her anerkender du, at du har læst og accepteret vores Servicevilkår. Kommentarere, der overtræder disse vilkår, herunder brugen af ​​vulgært sprog eller raseri, vil blive forbudt. Vær venlig at respektere andres meninger og holde samtalen om emne og civilt. Hvis du ser en upassende kommentar, skal du flagge den, så vores moderatorer kan gennemgå.