Hånd til hånd bekæmpe taktik

Hånd til hånd bekæmpe taktik

Sandheden er, at der er en næsten ubegrænset række hånd til hånd kamp taktik i verden i dag. Men der er nogle universelle regler, der gør disse taktikker mere effektive i en egentlig streetkamp. Disse kan vælges for at passe til det specifikke scenario, der står over for, udover størrelsen og kvaliteten af ​​en s angriber.

Den første regel om hånden til håndkamp taktik er, at selvbevidsthed og at holde et koldt hoved under en kamp er utroligt vigtigt. Ofte kan naturlige adrenalinrusher skyde dommen og forårsage ødelæggende fejl. Således er det vigtigt Billige Moncler Sale at lære korrekt fokus og vejrtrækningsteknikker i begyndelsen af ​​enhver hånd til håndkamp lektion afgørende for succesen af ​​enhver træning.

Udover den rette instruktion af hånd-til-hånd-kampteknikker er honing ens instinkter også vigtig. Man bør kunne hoppe fra en Billige Moncler Jakke Herre blok til en anden uden for meget tænktid samt genkende en modstander s bevægelser en splittelse Andet før tid. Dette kommer med praksis over tid, især hvis man har en sparringspartner at træne med.

Livreddende hånd til hånd bekæmpe taktik

De færdigheder, der i sidste ende er nødvendige for fysisk overlevelse, er ved at komme ud af choke hold, undgå hits i næsehulen og halsen og være i stand til at undgå en angribers bevægelser, hvis han er bevæbnet med kniv eller pistol. Hvis sidstnævnte er sandt, er det afgørende at dømme, hvordan man effektivt afvæbner ham uden skade på sig selv. Selvfølgelig er den sikreste af hånd-hånd-kamp taktik at afstå fra alle ego-ture og løbe væk til et sikkert sted for at ringe til hjælp.