Håndjern lærer opfordrer andre til at tale ud

Håndjern lærer opfordrer andre til at tale ud

Gov. John Bel Edwards kommenterede under hans onsdagens radioprogram om arrestationen af ​​Deyshia Hargrave på Vermilion Parish School Board møde. Videoer viser, at hun Moncler Outlet overholder en officers ordrer til at forlade lige før hun var håndjern. Hun blev afskediget, efter at bestyrelsesformanden protesterede mod hendes spørgsmålstegn ved superintendentens lønstigning på et tidspunkt, hvor lærerne ikke havde en rejse på 10 år.

Superintendenten i et Louisiana-skoledistrikt siger, at skolens embedsmænd har modtaget hundredvis af haders e-mails og chikanerende telefonopkald, herunder dødstrusler rettet mod ham og hans familie.

Jerome Puyau (PEE ‘yoh) fortæller The Associated Press, de trusler, der begyndte at hælde i, efter at videorespredningen af ​​en lærer blev bestilt ud af et skolebrættemøde i Vermilion Parish og hendes efterfølgende kraftfulde håndjern og arrestation.

Puyau siger, at e-mails alene er i alt ca. 1.500. Han sagde en stor procentdel gør direkte trusler imod ham og Vermilion Parish skolesystemet personale.

Videoer viser, at lærer Deyshia Hargrave blev fjernet fra mandag aftenens bestyrelsesmøde efter at have klaget over en lønforhøjelse for Puyau og manglen på lærerforhøjelser. Hun ses senere med våben håndjern og hustled ud af en gang.

En advokat fra Louisiana siger, at en lærer, der blev håndjern og arresteret, efter at hun talte om lærernes løn på et skolemøde, blev ikke retsforfulgt.

Bredt set video viser mellemskole sprog kunst lærer Deyshia Hargrave skrigende på gulvet som en officer håndcuffs hende og beordrer hende ikke at modstå.

KATC TV rapporterer, at Hargrave senere blev bundet ud af fængslet på bekostning af ‘resterende efter at være forbudt’ og modstå en officer.

Ike Funderburk, anklageren og byens advokat i Abbeville, Louisiana, fortæller den station, som han ikke ville godkende afgifterne for yderligere sager. Det var ikke umiddelbart klart, hvor afgifterne formelt blev afskediget.

Et Louisiana skolestyrelsens kontorer var midlertidigt låst ned i forbindelse med dødstrusler fra hele verden som reaktion på en bredt set video af en lærer, der skreg mens man blev håndjern på et skolemøde.

Låsningen fandt sted tirsdag i skoledistriktet i det sydlige Louisiana. stater. Han sagde, at de er blevet rapporteret til FBI og det lokale politi.

Middelskole sprogkunstlærer Deyshia Hargrave havde talt om lærerbetaling ved mandagsmødet og stillede spørgsmålstegn ved, hvorfor skolens superintendent skulle få en lønforhøjelse, når lærerne er gået uden rejser.

Avisen rapporterer, at superintendent Jerome Puyaus nye kontrakt giver ham 148.800 $ årligt. Den gennemsnitlige lærerløn i distriktet er omkring 47.000 dollars.

En lærer fra Louisiana, der talte om lærernes løn på skoleledelsesmødet, blev håndjernet af en advokat, da hun skreg på gulvet, mens officereren forsøgte at få kontrol over hende i en kort kamp.

I en dramatisk video, der er sendt af KATC TV, råber læreren til officeren, at han lige har skubbet hende til jorden. Officeren pålægger hende at ’stoppe modstand.’

KATC rapporterer, at skærmen involverer Deyshia Hargrave, en mellemskole sprog kunst lærer, og en Abbeville by marskalk fandt sted mandag under et møde i Vermilion Parish skoler.

Stationen siger, at læreren havde adresseret bestyrelsen om lærernes lønninger og rejser, og skolelederpræsident Anthony Fontana på et tidspunkt styrede hende ‘ude af orden’.

Hun blev derefter anholdt i gangen.

‘Hej. Jeg’ m Deyshia Hargrave, jeg er en mellemskole lærer i Vermilion Parish.

Og jeg underviser i 5. og 6. klasse ELA i øjeblikket, engelsk og sprogkunst. Jeg elsker mit arbejde. Jeg gik lige tilbage til arbejde fra julepause i går, og jeg deltog i et skolefora, hvor jeg planlægger at høre bekymringer eller se en afstemning om superintendenter kontrakt. Og min stemme blev tavs under publikums bekymringer for superintendenten. Ved at tyde på min stemme har de også taget væk eller forsøgt at fjerne mine første ændringsret til at tale, og jeg er rystet over dette, og det skal du også være. Jeg blev altid lært, at det rigtige er rigtigt, og hvad der er forkert, er forkert, og når man ser noget, skal man sige det er forkert, selvom det ikke involverer dig. Dette særlige spørgsmål involverede mig direkte, direkte involveret mine elever, mine meduddannere og støttepersonale, cafeteriaarbejdere, borgere udenfor skolesystemet selv. Så jeg valgte at tale ud, jeg håber, at du vælger at tale ud efter at have set, hvad der skete med mig. Og du lader det ikke blive en skændsel for dig, du lader det være din styrke, fordi det langsomt bliver min. Da jeg gik tilbage til skolen i dag, så jeg, at mine børns ansigter og de havde så meget omhu og så meget kærlighed og så meget taknemmelighed for det jeg gjorde, og det gjorde også deres forældre og jeg gerne takke mit fællesskab , mine elever, mine kollegaer og undervisere. Det var en kæmpe aftale, at du ikke kun beskedede mig, du havde sort til støtte for mig, du delte ting på sociale medier, du fik vokal og det er det vigtigste.

Så lad ikke samtalen slutte med mig, gå til dine lokale skolebestyrelsesmøder, tal ud, vær vokal. Jeg fortsatte med at sprede ordet over vores stat i hele Moncler DunJakke vores land, på nogen måde jeg kan for at sikre dette det sker ikke med nogen anden.

Og jeg kan ikke gøre det alene så bare join mig og gøre det. Brug dit første ændringsforslag rigtigt, udøve dine rettigheder til at samle for at tale, mange mennesker der kom før du arbejdede virkelig hårdt for at sikre, at der var der for dig. ‘