Håndtering af aggression

Håndtering af aggression

Vi stræber efter at gå en åndelig vej, idet vi accepterer og tilgiver. Vi smiler og sender velsignelser uselvisk til alle, der krydser vores vej. Vi mediterer og beder, men hvordan behandler vi negative mennesker, når deres vrede er rettet mod os?

Vi er alle stadig menneskelige, og vi har følelser, og ja, egoer. Når aggressive, vrede mennesker konfronterer os, er det nogle gange svært at holde det ego i skak. At håndtere en person, der optræder ud af frygt og usikkerhed, kan også være meget hård. Hvordan modvirker vi forsigtigt en voldelig aggressor og holder os tro mod vores tro og spiritualitet? Det er en hård vej, men jeg kan tilbyde nogle grundlæggende forslag, som har hjulpet mig enormt gennem årene.

Lad ånden lede dig.

Stol altid på dit højere selv for at guide dig til den rette handling. Lyt til din indre stemme og skelne, hvad dine følelser fortæller dig. Separat ego tanker om gengældelse og forsvar fra de kærlige, omsorgsfulde følelser af din sjæl. Husk, at egoet altid forsvarer ved at angribe eller trække sig tilbage, så vi må kende og bekæmpe vores ego og afvikle os i vores åndelige højere selv. Når vi tænker og handler ud af kærlighed, vælger vi altid de rigtige handlinger.

Prøv at se og acceptere deres point.

Vi kan undertiden forstå motiverne bag folks handlinger, hvis vi tænker på deres situation. Husk, at der ikke er rigtigt eller forkert, der er kun forskellige synspunkter og mening. Så søg at se den anden side af uenigheden. Hvis du ved, at misbruget mod dig er uberettiget, og du ikke kan se sandheden eller motivationen bag situationen, skal du bare roligt lytte til, hvad de skal sige. Du behøver ikke være enig med dem, men stræber efter at vide, hvorfor de virker som de er. Hør opmærksomt på hvad de siger. Du kan modbevise noget om: ‘Jeg forstår, at du vælger en bestemt måde, og at jeg måske gjorde noget for at provokere denne følelse, men jeg havde ikke til hensigt at forårsage denne situation. Det var ikke min hensigt, og jeg undskylder. Jeg håber, at du føler dig bedre snart, og hvis der er noget jeg kan gøre for at hjælpe, så lad mig vide ‘Simple as that.

Lad dem tale, og være virkelig interesseret i, hvad de siger.

Egoet er en simpel ting at forstå. Giv det din uddelte opmærksomhed, og det er lykkeligt. Hvis du er oprigtig, når du lytter til andre, opfylder den det grundlæggende behov for opmærksomhed, og de vil være mindre aggressive (det meste af tiden, alligevel). Som jeg sagde før, nogle gange vil folk bare blive hørt og bemærket. Så lyt og lad dem vide, at du ser dem og er virkelig interesserede i deres situation, selvom problemet er med dig. Når du svarer, skal du altid bruge deres navn i sætningen. Dette får dem til at føle sig vigtige, og kan mindske deres vrede endnu mere. Svar gerne. ‘Lisa, jeg forstår hvad du siger.’ Eller måske; ‘Jeg kan se, hvor Billige Moncler Sale du kommer fra, Lisa.’ Og husk øjenkontakt! Intet siger, at du er interesseret i, hvad nogen siger mere end direkte øjenkontakt.

Accept ansvar for dine handlinger.

Hvis du rent faktisk gjorde noget for at skabe problemet, og klagen er legitim, tage ansvar for dine handlinger. Undskylde. Tilbyd gensidighed eller spørg dem, hvis du kan gøre noget for at få dem til at føle sig bedre. For det meste vil folk bare blive hørt og undskyldte.

Accepter ikke deres gave af vrede, hold dig cool.

En af mine foretrukne Buddha-historier går sådan: En dag kom en discipel til den oplyste. Denne studerende var vred og konfronteret Buddha. Buddha sad stille i meditation, mens hans elev raved på. Endelig bad eleverne buddhaen om han kunne høre ham, og hvordan reagerede han ikke med vrede? Buddha åbnede sine øjne og sagde høfligt; ‘Hvis jeg ikke accepterer din gave af vrede, gør den det stadig ikke til din egen?’ Ved at holde din kølige og handle roligt under en vred konfrontation, vil du ikke give brændsel til ilden. Det tager to til tango, så hvis du ikke ruster op, er den potentielle konfrontation kun en person, der udluftes. Når i denne situation, husk de andre punkter i denne artikel.

Defuse deres vrede.

Ved at undskylde og lade dem vide, at du forstår, at dine handlinger førte dem til dette stress. Hvis nogen er ved at skubbe dig, kan du enten vende tilbage eller konfrontere deres fremskridt. At konfrontere deres fremskridt uddyber kun uenighedens brønd og skaber en kamp, ​​men ved intelligent opbakning bliver deres aggression straks defunderet. Ved at fjerne motivationen for deres fremskridt kan du ødelægge situationen, før den kommer ud af hånden. Når du føler din vrede stiger til forsvar for dit ego, skal du straks tage et dybt indånding og finde dit center. Ved, at vrede Billige Moncler Sale og negativitet i din angriber kun er en afspejling af hvad der er indeni af dem, og ikke indeni dig. Du er ikke de negative ting, denne person siger om dig. Dette gør kun din misbruger en person, der skal være negativ ud af usikkerhed og indre frygt. Tilgiv dem, for de ved ikke, hvad de gør, eller hvordan man handler i overensstemmelse med universel lov.

Viden er magt.

Ved, at de virkelig føler, at de har en grund til deres negativitet og aggression, men de ved ikke, hvordan de modigt kan formidle budskabet til dig. Tak for at lade dig vide, hvordan de føler. Lad dem vide, at du sætter pris på dem, der har modet til at lade dette gå ud. Svar i overensstemmelse hermed, men svar altid på kærlighed og respekt og ikke gengældelse, beskyttelse og frygt.

De ting, folk siger, kan skade vor følelse, men som åndelige væsener kan vi vælge vores handlinger til disse negative situationer og lade det gå. Dit ego kan måske lade personen vide, at de gør dig ondt, men det er ikke tiden. Når situationen er blevet afvist, får du mulighed for på et senere tidspunkt at tale din sandhed. Hvis personen er en person, du ikke ønsker at tale med, et brev skrevet fra et kærlighedssted a

Når vi går en åndelig vej, bliver vi ikke immuniseret fra verdens negativitet, men vi kan vælge at handle i overensstemmelse med åndelig lov. Vi vil altid blive opløftet, når vi vælger den rigtige handling og ikke hævder for at forsvare vores ego. Bibelen siger, at den uskyldige vil arve jorden. Et kursus i mirakler udvider den tanke ved at sige, at den blideste vil overtage jorden med deres passive indre styrke. Så husk disse ord og ovenstående forslag næste gang du konfronteres med aggression og vrede. Vær passiv tage den høje vej, og lad din ånd og indre styrke regere situationen.