Hård forældremyndighed teenager

Hård forældremyndighed teenager

Til ‘LLCNYC’ var det faktisk bare ham, men på ingen måde kunne du vide, om jeg ikke var klar, men det var på grund af hans udtalelser i hans første gymnasium. Nå er de ikke i pleje, men hvis mor mister det, som hun er tilbøjelig til at gøre, så bekymrer jeg mig godt.

Til ‘ClaraC’, har du ret, jeg er langt mere bundet til min søn og studeinde end stepon. Hovedsagelig fordi enhver form for tilnærmelse eller forsøg på at nå ud i løbet af årene (uanset hvem det er fra) har resulteret i dårligere opførsel. Så ja, det ville tydeligvis være tydeligt, hvor meget jeg vil have min søn vs. den anden 2. Jeg mener Jeg elsker hende, jeg har altid fortalt hende dig datteren, jeg ville ønske, men studebarnet går i skole næste år (har allerede stipendier lined up). Jeg slår ikke eller bereder ham, det mest jeg kan gøre er skjul computeren cuz ‘han’ s på det 13 timer om dagen i stedet for at lave skolearbejde. Jeg kan ikke lide ham. Ingen, jeg mødte, gør det. Det er indlysende, og ‘ClaraC’ har ret til at foreslå, at domstolene ville se på mig med heistation. eller ring mig ud på det. Nej, de havde stadig brug for et tag, tøj, mad, hjælp med lektierne, som jeg altid gav og stadig gjorde. Jeg ville absolut pleje og sørge for alle 3.

Godt, adskiller dog, men stadig gift. Jeg var vogter for alle disse år, men ja det er et helt gyldigt spørgsmål. latterligt at sige, ‘Ja, du vil have din søn, men hvad med den anden 2’. Jeg har ikke adopteret dem. Moren har en ternet mental historie, deres far er en arbejdsløs, hjemløs taber, der bor i garagen eller noget af sin venns mor og har ikke betalt barnetilskud. Han har dem som $ 200 gennem Western Union i juletid, og han mener, at han er noget værd.

En stor bekymring er, at han stadig er 6. Når han når 12 og kan bruge busser, for hvordan jeg har behandlet ham, ved jeg, at han vil flyve til mig. Denne gang er langt væk.

I familieretten, hvis moderen anses for ude af stand til fuld forældremyndighed over børnene, begynder retten at kigge efter nogen, der kender børnene godt, hvem der vil tage dem. I dette tilfælde er en bestefar meget god til at være barnets omsorgspersoner, hvis de ikke adopterer dem direkte. Især stifparen, der har været gift med moderen og bor i samme husstand som de nu teenagere i 10 år.

Hvis moderen er fuldt stand og CPS ikke er involveret, er det en anden historie. Dette er ikke en dygtig mor, og CPS har allerede fjernet mindst et af børnene, måske bare midlertidigt.

Godt, adskiller dog, men stadig gift. Jeg var vogter for alle disse år, men ja det er et helt gyldigt spørgsmål. latterligt at sige, ‘Ja, du vil have din søn, men hvad med den anden 2’. Jeg har ikke adopteret dem. Moren har en ternet mental historie, deres far er en arbejdsløs, hjemløs taber, der bor i garagen eller noget af sin venns mor og har ikke betalt barnetilskud. Han har dem som $ 200 gennem Western Union i juletid, og han mener, at han er noget værd.

En stor bekymring er, at han stadig er 6. Når han når 12 og kan bruge busser, for hvordan jeg har behandlet ham, ved jeg, at han vil flyve til mig. Denne gang er langt væk.

I familieretten, hvis moderen anses for ude af stand til fuld forældremyndighed over børnene, begynder retten at kigge efter nogen, der kender børnene godt, hvem der vil tage dem. I dette tilfælde er en bestefar meget god til at være barnets omsorgspersoner, hvis de ikke adopterer dem direkte. Især stifparen, der har været gift med moderen og bor i samme husstand som de nu teenagere i 10 år. Moderen er fuldt i stand og CPS var ikke involveret, det er en anden historie. Denne isn’t kapabel mor og CPS har allerede fjernet mindst et af børnene, måske bare midlertidigt.

Godt, adskiller dog, men stadig gift. Jeg var vogter for alle disse år, men ja det er et helt gyldigt spørgsmål. latterligt at sige, ‘Ja, du vil have din søn, men hvad med den anden 2’. Jeg har ikke adopteret dem. Moren har en ternet mental historie, deres far er en arbejdsløs, hjemløs taber, der bor i garagen eller noget af sin venns mor og har ikke betalt barnetilskud. Han har dem som $ 200 gennem Western Union i juletid, og Billige Moncler Sale han mener, at han er noget værd.

En stor bekymring er, at han stadig er 6. Når han når 12 og kan bruge busser, for hvordan jeg har behandlet ham, ved jeg, at han vil flyve til mig. Denne gang er langt væk.

Nå går du, hvis skridtbørnene har en far, og hvis børnene blev taget fra deres mor, ville han formode at være egnet til at tage forældremyndigheden af ​​dem, du har ikke krav på dem så uanset hvad nogen fortæller du slipper tanken om at få forældremyndighed over dem, og retten har ikke en test for beskæftigelse eller hjemløshed for en fødselsforælder, de er hans børn, så hvis hun ikke kan tage sig af dem så vil han få dem

Men jeg er bekymret for, at din 6-årige er så langt væk fra dig, hvor længe har det foregået? Hvis du flyttede væk fra ham, har du lige tilføjet en enorm komplikation for at få fuld forældremyndighed. Domstole ønsker ikke at tage en barn ude af skole og væk fra hans venner, ville din bedste indsats lige nu være at få en regelmæssig besøg i skoleferier og sommerferie og gå derfra, men endnu bedre flytte tilbage til hvor din søn bor.

Det var figurativt. Jeg har opholdt sig geografisk meget tæt, deres følelsesmæssige velvære betyder mere for mig end min økonomiske trivsel. Det er, jeg er økonomisk sund, men jeg forfulgte mig ikke mere, langt væk. ‘Flere penge (forbi en sund mængde, der er) ville ikke være til stor nytte, hvis vi ikke så hinanden. Jeg har dokumenter og en professionel historie, der i vid udstrækning bekræfter dette. EDIT: Selvfølgelig blev en del logistiske detaljer udeladt. og ting kunne altid være et helvede meget værre. Han springer stadig op til mig, når jeg ser ham sige, ‘Jeg elsker dig Billige Moncler Sale far!’.

En af mine venner, en medeveteran i Cali, spillede hans kone ‘farlig veteran’ -kortet med ham, meget værre siden han faktisk indgav hos VA for at indsamle PTSD-penge. han fik pengene, men det slog ham i rækken, så langt som forældremyndigheden går. Hun flyttede til Texas. Han er stadig i Cali. Han har ikke set sin datter, som nu er 7, i næsten 5 år. De kender ikke hinanden.

Det var figurativt. Jeg har opholdt sig geografisk meget tæt, deres følelsesmæssige velvære betyder mere for mig end min økonomiske trivsel. Det er, jeg er økonomisk sund, men jeg forfulgte mig ikke mere, langt væk. ‘Flere penge (forbi en sund mængde, der er) ville ikke være til stor nytte, hvis vi ikke så hinanden. Jeg har dokumenter og en professionel historie, der i vid udstrækning bekræfter dette. EDIT: Selvfølgelig blev en del logistiske detaljer udeladt. og ting kunne altid være et helvede meget værre. Han springer stadig op til mig, når jeg ser ham sige, ‘Jeg elsker dig far!’.

Ok, det er godt, jeg er glad for at du stadig bor i nærheden af ​​ham. Hvor ofte ser du din søn nu? Kan du øge tiden dele uden at gå til retten? Grunden til at jeg spørger er, at hvis du kan gå til retten med en kalender, der viser, at du har haft ham 25% eller 30% af tiden, ville 50% (fælles forældremyndighed) være nemt. Når du først har fået fælles forældremyndighed, skal du bare dokumentere alt, hvad hun gør, der er skadeligt for din søn, og om muligt få ham til rådgivning, en rådgiveres anbefaling om at du har fuld forvaring vil helt sikkert imponere retten.

Nå, jeg er heldig, jeg får normalt se ham i helheden af ​​de fleste weekender. Der er nogle familier, der ikke har noget drama, der ikke kan se hinanden så meget (professionel, militær osv.). Jeg er mere proaktiv med hans skolearbejde, men jeg kan ikke regne med dem. Jeg bor i nærheden af ​​ham, og hans skole og skolen har en civil rapport med mig.

EDIT: men da jeg ikke har gået gennem forældremyndigheder, er der intet på papir, så hun kunne bare beslutte at miste hende og sige nej i uger eller måneder.

Jeg havde ikke noget tredje parti til min søn endnu, jeg ville bare ønske, at dommere ville tage sit ord. Jeg behøvede ikke at træne eller lære ham, han regnede det ud alene, ‘far krammer mig, kys mig, lek med mig, lær mig matematik, læsning og skrivning, og han er den smarteste, sødeste far. ‘ Jeg spørger om sin mor: ‘Hun gør ikke noget!’