hård forretning tilgang kommer under kunder

hård forretning tilgang kommer under kunder

Amherst tatovering og virksomhedsejeren Harvey Bird, of Flesh Impressions, laver mærker, der varer hele livet og handler, mens konversationen af ​​forretningsetik behandles en dag ad gangen.

Ejer og operatør af Flesh Impressions, Bird kommer fra den gamle skole af tatovering. Længe før det blev betragtet som smarte, eller virkeligheden tv-producenter indså, at der var et publikum for at oprette kameraer i tatoveringsparager, købte Bird sin første tatoveringspistol som teenager og begyndte at lære handel.

‘Hver butik og enhver tatovering har deres egen kode,’ sagde Bird. ‘Hvad en tatovering vil gøre, en anden måske ikke. Det kommer ned på, hvad der er rigtigt for dem.’

For fugle er det måske ikke rigtigt, hvad der passer til ham.

Han har brugt meget tid på at lære forholdet mellem hud og blæk og hvordan de to arbejder over tid, og han er kommet til at kende nogle få hemmeligheder offentligheden synes ikke om, hvordan leddene i vores håndled konstant bevæger sig og fugle mener at få en tatovering skal være en samtale, så han er ikke vild fra at bede sin klient om at genoverveje, om han mener, at deres tatovering ikke vil overleve disse tests. Nogle gange bryder disse foredrag ned og fører til den hårdeste forretningsbeslutning af alle: siger ‘nej’.

‘Jeg vil have en tatovering til at arbejde med kroppen. Jeg vil have, at den passer. Jeg vil have den til evighed,’ sagde Bird. ‘Hvis det ikke kommer til at fungere eller sidste, vandt jeg ikke mit navn til det.’

Han ser forretningen gå ud af døren, online rants vises på Facebook og er blevet kaldt hvert fjerde bogstav ord under solen, siger han, men hans værdier stopper ikke bare fordi der er penge på barrelheadet, hvilket nogle gange betyder han er nødt til at stå på sin grund alene på hovedstol.

‘Jeg gør ikke racisme ting,’ sagde Bird. ‘Jeg lægger ikke mit navn på det, og jeg’ ikke promoverer det. ‘

Fugle blev truet med at Billige Moncler Sale blive brændt ud af huset og hjem efter at have fortalt en gruppe skinheads, ville han ikke tatovere de swastikas, de ønskede. Det kunne have været enkle penge, men det flyver i forhold til, hvad Bird føler sig rigtigt.

Ikke alle beslutninger i tatoveringsverdenen er dog så skarpe og tørre.

‘I et hvilket som helst samfund har du mange baghave tatoveringer, der vil tatovere nogen, herunder folk under 18 år. I aftes fik jeg et opkald fra en mor og datter, der ønskede en tatovering sammen, og datteren er under 18 år. Hvad er Skal jeg gøre? ‘ Sagde fugle ‘Jeg sagde nej, men det siger nej til indtægter.’

Som enhver tatovering har Bird bygget sin beslutningsproces. Han besluttede at have en butikskælder og betale erhvervsskatter; han besluttede sig for en mindste retningslinje for sin virksomhed; og han besluttede at have de hårde samtaler, fordi det var hans etik har taget ham.

‘Jeg kan lide at uddanne Moncler DunJakke mine kunder, og jeg kan godt lide folk at vide, hvorfor jeg siger nej,’ sagde Bird. ‘Jeg kunne tjene meget flere penge, men jeg har standarder og moral. Og ja, nu kommer der nogen i to år senere, at jeg sagde nej til at lede efter en afdækning efter at de gik ud og fandt nogen ellers at gøre det, og de fortæller mig ‘Du havde ret.’ ‘