Hvorfor holde Haslem omkring

Hvorfor holde Haslem omkring

MIAMI Heat mailbag er påfyldning, så det er tid til at begynde at tømme det ud.

Ellington vil være en gratis agent i juli efter at Heat bragte ham tilbage til $ 6.27 millioner. Han er i gennemsnit en karriere høj 11,2 point mens du skyder 40,6 procent på tre år. Hans 140 3-punkts mål er tredjestørste i ligaen, 16 bag Stephen Curry, der har spillet 155 minutter mere end Ellington og 14 bag Klay Thompson, der har spillet 363 flere minutter.

Men spørgsmålet er ikke, om varmen kan betale Ellington. Miami har sine tidlige fugle rettigheder og kan tilbyde ham en 75 procent stigning med 8 procent stigninger med kontrakten kræves for at være mindst to år og højst fire.

Det betyder, at Heat kunne give Ellington en aftale på to år for omkring $ 22,8 millioner eller fire år for omkring $ 46,5 millioner, hvor begge kontrakter starter med knap 11 millioner dollars. Jo større problem er med luksusskatten. The Heat er forpligtet til omkring 119 millioner dollars i lønninger i 2018 19 sæson. Den luksusskat forventes at være omkring 124 millioner dollars. At underskrive Ellington til hans tidlige fugle rettigheder ville sætte varmen omkring 6 millioner dollars over luksusskatten.

Alt dette forudsætter, at Heat ikke laver et skridt, der kan spare nogle løn. En eller to handler inden den 8. februar-frist eller i slutningen af ​​juni, og holdlønstrukturen ændres. Billige Moncler Sale Og husk, hvorfor Ellington er her, er fordi ingen er bedre end GM Andy Elisburg på kreativ bogføring. Derudover hvem ved, hvad markedet vil være for Ellington, når sæsonen slutter. Han Billige Moncler Sale kunne gå i tåre og med fokus på 3 point skydning kunne det øge, eller måske er det ikke så højt for en spiller der kommer ud af bænken og sandsynligvis vil gennemsnitlig et sted omkring 12 14 point.

Udonis Haslem underskrev et årligt veterans minimumskontrakt for omkring $ 2,3 millioner for at vende tilbage til en 15. sæson. Sidste sæson spillede han i 16 kampe, og han er i samme tempo denne sæson, der har spillet i otte spil, mens i gennemsnit kun 5,6 minutter pr. Spil .

Carrying Haslem var meget mere byrde for et år siden, fordi Chris Bosh ikke kun besatte en af ​​de 15 roster pletter hele sæsonen, men der var ingen tovejskontrakter, så Heat havde ikke de to ekstra spillere til deres rådighed, når skader ramte. Miami er på samme sted i år for så vidt angår skader med Rodney McGruder, Okaro White og nu Dion Waiters mangler betydelig tid (McGruder har endnu ikke spillet, men kommer tilbage og tjenere er ude for resten af ​​sæsonen), men de har fundet forstærkninger i tovejs spillere Derrick Jones Jr. og Derrick Walton Jr., som har givet dem en 17 mand roster for det meste af sæsonen, eller i det mindste indtil Jones ‘og Walton s 45 dages NBA grænser udløber.

Haslems værdi til dette hold og coaching personale overstiger langt hvad han gør på retten. Han er så tæt på en spiller træner som i ligaen og Erik Spoelstra elsker at have Haslems viden og erfaring til hans rådighed. Bare se et spil og se, hvordan involveret Haslem er, især under time outs, når han enten er i huddle eller har trukket til side en spiller til en individuel snak.