Hvorfor ikke forbud andre sportsgrene

Hvorfor ikke forbud andre sportsgrene

Ithaca native Jon ‘Bones’ Jones forsvarede sin UFC light heavyweight titel på lørdag. Efter en søndag aften tur for at se sine brødre spille hinanden i et NFL spil, vendte Jones tilbage til staten, som ikke ville Moncler Outlet lade ham tjene til sin sport.

Blandet kampsports største stjerne kan ikke konkurrere i sin egen baghave. Staten lovgiver vedtaget en lov i 1997, der forbød professionelle blandet kampsport konkurrencer i staten New York. På det tidspunkt var MMA stadig ved at finde vej fra burmatch til legitim sport. Det er stadig ret voldeligt nu, men ikke meget mere end at sige boksning eller fodbold eller wrestling. Houston Texans quarterback Matt Schaub tabte en del af hans øreflod, da han blev ramt af en defensiv spiller i weekenden. Wrestlers fra skolens niveau op regelmæssigt gøre det til et mål at påføre nok smerte for en modstander for at få dem til at give op.

På dette tidspunkt giver det ingen mening at holde MMA ud af staten, især når 48 andre stater allerede tillader sporten. Uden for den mulige økonomiske virkning bør sammenhængen med ‘voldelig’ sport være den samme; enten forbyde fodbold, brydning og boksning i New York, forby alle amatør- og fitness-MMA-grupper i NY eller det enkleste svar, tillade professionel blandet kampsport i Empire State.

For at komme tilbage til det økonomiske aspekt kunne selv Madison Square Garden gøre med mere sælge folkemængder. Men jeg er en kandidat til Union Endicott, men jeg synes, at Jones kunne få noget tæt. Broome County Arena kan være lidt lille til en UFC-event, men Carrier Dome kunne være det perfekte sted for Central New York. s bare et skud fra Binghamton på 81. Desuden kan byer som Buffalo og Albany høste fordelene ved en udsolgt MMA-begivenhed. En nyligt holdt amatør MMA event i Elmira hjalp med at øge opmærksomheden på sporten og var stadig en solid moneymaker til arenaen, på trods af at deltagerne ikke kunne betale for at kæmpe.

Sporten fortsætter med at vokse i popularitet med træningsområder i Ithaca og Cortland. Min kusine kæmpede i sin første kamp for et par måneder siden. Og det er ingen Fight Club, selvom det er din første nat, behøver du ikke at kæmpe. MMA træning er ikke anderledes end træning i en traditionel kampsport.

Forhåbentlig ændres tingene i NY. Som det står lige nu, er den eneste store tid MMA-kampe i NY mod statens lovgiver.

I lokale nyheder toppede Drydens svømmehold Odessa Montour 90 74 i sidste uge. Jainyn Wood, Carrie Thomas og Erin Daley var alle flere vindere ved arrangementet.

Trumansburg-drengene splittede deres spil i sidste uge og vandt 3 0 over Whitney Point den 19. september og faldt 2 0 mod maraton sidste fredag. Mitchell Swartwood, Kevin Pritts, Abreham Kittel og Gabe Dell ‘Accio hver havde et mål i sejren, mens Jeremy Head havde to assists. Coach Jason Hodge sagde holdet var simpelthen ude af drift i deres kamp mod maraton, som ikke har en fodbold team. Sebastian Andrzejkowicz lavede 12 sparer i spillet, med Marathon at bryde den scoreless slips med to minutter tilbage i første halvdel.

Trumansburg langrendsteam var vært for deres eget hjemmemøde tirsdag den 18. september, og pigerholdet havde en solid visning, da seniorer Sierra Murray og Nicole Rossi blev hædret før kampen. Groton s Allison Billige Moncler Sale Cronk var den øverste lokale efterbehandler, der kom tredje efter Bethany Murphy fra Southern Cayuga og Corey Flahive af Watkins Glen. De blå Raiders rejste endnu en gang og lagde alle deres scoring efterspillere i top 10. Groton s Sara Hahne splittede gruppen efterbehandling femte bag Madison Bell (4) og foran Kristen Whittaker (6), Abby VanSoest (7), Sophie Melvin (8) og Megan McIntyre (9).

Drengene vandt deres side af mødet samt med Tyler Sutherland efterbehandling fjerde, Cal Randle kommer i syvende og Alex Kenney kommer i tiende. Drengene konkurrerede også på Baldwinsville Invitational i weekenden og afsluttede tredie i den lille skole division ved hvilken træner Larry Glanton beskrevet som et lidt mudret kursus. Sutherland sluttede tredje og Randle sluttede niende.

Dryden s drenge fodboldklub arbejdede over Southern Cayuga sidste torsdag, vinde 4 0. Greg Nostrand, Gabi Guisado, Jake Czapranski og Ben Lewis havde hver et mål, og Czapranski og Mike Harvey havde hjælp om natten. Coach Lazlo Engle sagde holdet fortsatte at forbedre i en 2-0 sejr på Union Springs på fredag. Denne gang havde Harvey begge mål, og Czapranski havde begge hjælp.

Dryden-pigerne vendte tilbage fra deres første tab af sæsonen med sejre mod Union Springs, Groton og Marathon. Lilla fodboldholdet toppede US 6 0 bag to mål fra Taylor Bennett. Groton brugte tre målmænd i et tab på 8 0 i fredags i et makeup spil fra slutningen af ​​august. Taylor Bennett ledede igen ladet score fire mål og hjælpe en.

I de 7 2 sejr over maraton på mandag udgjorde Leighann Bennetts tre mål sin søsters to mål og en assisterede.

Syd Seneca Romulus volleyball havde blandede resultater i sidste uge. De startede med en sejr onsdag den 19. september over Mynderse 3 0. Zoe McDonald havde otte drab, to blokke, Cassie Wyckoff havde 24 Assists og otte ess, mens Marisa Canale havde fem drab og fem grave. Falcons kampede hårdt i en kamp mod Honeoye mandag, men tabte tre sæt til en. McDonald førte igen ledelsen med 12 drab og tre blokke og Cassie Wyckoff havde 24 assists og fire esser. Falcons faldt til 3 2 i ligaen og 5 4 i alt.

ArtiklerNewfield mand opkrævet for angiveligt at stjæle, derefter ophugning, carSeeking En eksklusiv CureDeferred Enlightenment: En mands vilde rejse fra Ithaca til ashramerne i IndienYour Seneste ImmortalsLegislature forsinkelser vejer ind på NYS plastikpose banIthaca Politiet undersøger skydning i NorthsideCity gal på Spectrum, STAP frivillige for sikkert indsprøjtningssted og andre notaterCornell, Trumansburg-studerende til at deltage i nationale udbrud på våbensvoldTTC Dems som Mitrano, men ikke nok til at godkende (endnu) Sundquist vinder to påtegninger i den vestlige del af NY 23

CommentedEndorsed by many, Mitrano søger klarhed i messaging (3) Maguire annoncerer Honda i Ithaka-erhvervelsen (1) Rehashing økonomisk udviklingspolitik i Tompkins County (1) Hvorfor har Tompkins County ikke mere vandkraft? (1) Reed-kampagnen genopliver ‘Ithaca liberale ‘tag i ny annoncekampagne (1) Ændringer i værkerne til Ithaca’s Inlet Valley (1)’ Iron Chef ‘opfylder’ Magic Mike ‘på State Theatre (1) Kan græsrods PAC-finansiering påvirke løbet for NY 23? (1) Livet på toppen af ​​Ithakas uafsluttede affaldsdump (1)