Hvorfor kampen om IC’er betyder noget

Hvorfor kampen om IC’er betyder noget

Hotel Search Like mange andre virksomheder er rejsebureauer afhængige af ydelser fra uafhængige entreprenører, som defineres af Internal Revenue Service som ‘folk som læger, advokater [og] revisorer. Der er i en selvstændig handel, forretning eller erhverv, hvor de tilbyder deres tjenester til offentligheden. ‘

Som ethvert agentur, der har brugt en uafhængig entreprenør (IC) ordning, kan attestere, giver det betydelige fordele for både arbejdstagere og agenturer i situationer, hvor et traditionelt ansættelsesforhold enten er upraktisk eller uøkonomisk.

Rejsebureauer, der bruger uafhængige entreprenører, er i godt selskab. Arbejdsministeriet og yderligere 4 millioner arbejde i ‘alternative arbejdsordninger’, hvor de kan være lovligt klassificeret som uafhængige entreprenører. I årevis har rejsebureauer i hele landet brugt IC-ordninger til at drive deres virksomheder mere effektivt.

Anslået 61% af ASTA-medlemsbureauerne bruger mindst en uafhængig entreprenør, og det gennemsnitlige ASTA-medlem brugte otte IC’er i 2012. Ifølge forskningsfirmaet PhoCusWright arbejder ca. 9.500 IC’er i rejsebureauindustrien.

Hvad gør disse arrangementer attraktive? For et agentur giver mulighed for fleksibilitet til at hjælpe folk med at hjælpe i løbet af en travl årstid, at betale for tjenester baseret på output i stedet for tidsplaner og bedre at styre deres kapitalkostnader.

For en entreprenør giver arrangementet fordele med hensyn til at opbygge den ekspertise og kundebase, der er nødvendig for iværksætteri og små virksomheder, men måske opfylder det mest ønsket om at være deres egen chef.

En undertrykkelse er truet

Der er imidlertid bevægelser på både føderale og statslige niveauer, der ville gøre det uforholdsmæssigt svært for rejsebureauerne at fortsætte med at bruge IC’er. Motiveret af overbevisningen om, at der er udbredt ‘fejlklassificering’ af medarbejdere som uafhængige entreprenører, og at arbejdsgivere og IC’er ikke betaler deres rimelige andel af skat, truer Obama-administrationen, kongresdemokraterne og nogle statslovgivere til at slå ned på uafhængige kontraherende parter. For eksempel:

Forvaltningen foreslår at ophæve ‘Sektion 530 Safe Harbor’, der blev indført i 1978 for at give en vis sikkerhed om de omstændigheder, hvorunder en person sikkert kan klassificeres som en IC. Desuden vil fortalere give en ekstra $ 14 millioner til Arbejdsministeriet for at montere en kamp mod fejlklassificering.

Arbejdsministeriet kan kræve, at virksomheder forsyner hver enkelt IC, de bruger med en tilpasset skriftlig analyse, der forklarer retsgrundlaget for at klassificere den enkelte som en uafhængig entreprenør.

I marts blev der indført regninger i kongressen (‘Fair Playing Act of 2012’) for at sætte mange af administrationens forslag i kraft.

Anti IC lovgivere har også været aktive på statsniveau, med regninger fremad i de seneste par måneder i Californien, Vermont og Rhode Island.

Hvis du skulle læse de negative nyhedsartikler om Billige Moncler Jakke Herre dette problem, kan du komme væk med det indtryk, at virksomheder tvinger deres medarbejdere til at blive IC’er mod deres vilje. Virkeligheden er ret modsat: Arbejdere i IC-positioner vælger overvejende uafhængige entreprenørforhold til løn / lønnet beskæftigelse.

Ifølge Arbejdsministeriet foretrækker 82,3% af IC’er en selvstændig arbejdsordning til at være en medarbejder sammenlignet med kun 9,1%, der foretrækker en traditionel ansættelsesordning.

På samme måde fandt en undersøgelse fra Pew Research Center 2009, at selvstændige arbejdstagere er ‘betydeligt mere tilfredse med deres job end andre arbejdstagere’, og at ‘de’ re. økonomi, er der intet bevis for, at IC-ordningerne bidrager uforholdsmæssigt til skatteforskellen. Faktisk er det modsatte sandt. Treasury Department undersøgte denne bekymring i detaljer for flere år siden og konkluderede, at forudsat at indtægter og udgifter er Billige Moncler Sale korrekt rapporteret, ‘har uafhængige entreprenører og deres kunder tendens til at betale højere niveauer af skatter, især socialsikrings- og medicareafgifter, end ansatte og arbejdsgivere. ‘

I slutningen af ​​dagen giver uafhængig entreprenør en fleksibel måde at drive forretning på, når traditionelle beskæftigelsesordninger ikke giver mening, giver nytilkomne mulighed for at komme ind i arbejdsstyrken og er en nøgle til at fremme små erhvervsudvikling og ny jobskabelse.

Selvom der har været misbrug, og de føderale og statslige regeringer er inden for deres ret til at sikre korrekt medarbejderklassificering, vil krakning ned for hårdt på IC-systemet resultere i langsommere økonomisk vækst og lavere forbrugernes velfærd generelt, noget, som ingen ønsker.

At beslutte, hvordan du korrekt klassificerer dine medarbejdere og entreprenører til skatteformål, er og vil forblive en kompliceret indsats. ASTA-medlemmer bør høre vores seneste hvidbog om emnet.

ASTA mener simpelthen, at IC-ordninger har vist deres værdi for rejsebureauer ‘forretningsdrift og bør forblive en levedygtig mulighed. De typer af forslag, der er diskuteret ovenfor, kunne fortryde langvarige beskyttelser for virksomheder, der er afhængige af tjenester fra legitime IC’er. De ville tvinge agenturer til at fundamentalt ændre den måde, de gør forretninger på, samt påtage sig enorme nye omkostninger i form af lønningsskatter, fordele og compliancerelaterede udgifter.

Som sådan vil ASTA fortsætte med at bekæmpe ethvert forslag til forandring i Washington og i statslovgiverne, både alene og som en aktiv deltager i koalitionen for at bevare uafhængig kontraktørstatus.