Hvorfor kristne skal tale imod Donald Trump Muslims bemærkning

Hvorfor kristne skal tale imod Donald Trump Muslims bemærkning

Donald Trump er på det igen. Moncler Jakke Dame Denne gang foreslog den republikanske præsidentkandidat, at USA lukkede grænsen til alle muslimer, herunder muslimske amerikanere, der rejste i udlandet. Enhver, der bekymrer sig om en iota om religiøs frihed, bør opsige denne hensynsløse, demagogiske retorik.

Trump er selvfølgelig en mester for at vide og gribe et øjeblik. Landet ryser fra et terrorangreb af to islamiske radikaler. Desuden synes præsidenten at mange har en lille plan om at udrydde truslen om den islamiske stat fra at opbygge et massivt kalifat i Mellemøsten og eksportere terror over hele verden.

Som en evangelisk kristen kunne jeg ikke være uenig stærkere med islam. Jeg tror, ​​at frelsen kommer kun gennem forening med Jesus Kristus, modtaget gennem tro. Som en del af kirkens mission mener vi, at vi bør forsøge at overtale vores muslimske naboer til evangeliets godhed og sandhed.

Det er ikke på trods af vores evangeliske overbevisning, men netop på grund af det, at vi skal stå for religiøs frihed for alle.

Den revolutionære æra Baptistpræstiker John Leland Billige Moncler Sale indbefattede gentagne gange ‘tyrkerne’ i sin liste over religiøse frihedsrettigheder, som han krævede af politikerne i hans tid (herunder Thomas Jefferson og James Madison). Leland ønskede at gøre det klart, at hans koncept for religionsfrihed ikke var afhængig af gruppens politiske magt. Han valgte den mest foragtede religiøse minoritet af tiden uden politisk sikkerhedsstillelse i sin sammenhæng for at gøre opmærksom på, at religionsfrihed er en naturlig rettighed skænket af Gud, ikke et tilskud fra regeringen. Regeringen kan ikke ophøje sig som en herre over samvittigheden, en gud over sjælen. Regeringen bør kæmpe og kæmpe hårdt mod radikal islamisk jihadisme. grænserne for enhver, der mistænkes for endog at deltage i et radikalt celle- eller terrornetværk. borgere for at holde deres religiøse overbevisninger.

Muslimer er i dag en upopulær gruppe. Og jeg vil hævde, at ikke-voldelige muslimske ledere har et ansvar for at kalde op terror og vold og jihad. Samtidig skal de af os, der er kristne, stå op for religiøs frihed, ikke kun når vores rettigheder brydes, men også på vegne af andre.

Gør ikke fejl. En regering, der kan lukke moskeer, fordi de er moskeer, kan lukke bibelstudier, fordi de er bibelstudier. En regering der kan lukke grænserne til alle muslimer, kan simpelthen på grundlag af deres religiøse tro gøre det samme for evangeliske kristne.

En regering, der udsteder ID-mærker til muslimer, simpelthen fordi de er muslimer, kan i fuld tid kræve det samme for kristne, fordi vi er kristne.

Vi er i krigstid, og vi skal reagere som dem i en krigstid. Men vi må aldrig miste i krigstidens dyrebare friheder købt gennem patrioternes blod i år tidligere. Vi skal have sikkerhed, og vi skal have orden. Men vi må ikke handle sjælfrihed for en illusion om at vinde.

Moore er præsident for den religiøse frihedskommission for den sydlige baptistkonvention. Dette stykke oprindeligt løb på sin blog.