Hvorfor lade ISIS-krigere tilbage i Canada

Hvorfor lade ISIS-krigere tilbage i Canada

Statsminister Trudeau tillader ‘canadiere’, der forlod at kæmpe med ISIS for at vende tilbage til Canada. Der er allerede 60 af dem her, og flere kommer. Han har et program til at ‘reintegrere’ dem.

Disse er kamphærdede mordere, der har tortureret og brændt folk i live, bare fordi de var kristne. De har voldtaget fangede kvinder og unge piger og solgt dem som sexslaver. De har kastet homoseksuelle mennesker ud af taget af høje bygninger. Deres Kor ‘fortæller dem at gøre det. Hvorfor vil vi have disse fanatiske dræbte blandt os?

Jeg tror, ​​at Storbritannien og flere andre europæiske lande har den rigtige ide. Hvis nogen forlader Isis i Syrien, så skal de dø i Syrien, selvom det betyder at dræbe dem der, når de fanges. Hvor går Trudeau væk med at spilde vores skattepung på disse mordiske skum. Hvorfor skulle vi være bekymrede over situationen for en 19-årig, der gik til Syrien og nu har to gyde af satan, hun vil gerne komme tilbage her nu, at ting ikke går så godt for Isis? Hvorfor går det ikke med en konkurrence for regeringen?

Chet du Billige Moncler Sale har dine fakta forkert, og jeg tænkte en gang det samme, indtil jeg bad et par muslimer (vi har mange på det medicinske område her) om, hvad der sker med volden. Terrorister bruger islam som et middel til at fremme deres politiske interesser, men på grund af deres vold betragtes de ikke som muslimske ved tro. Muslimer som kristne engagerer sig ikke i vold. I forlængelse af henvisningen til vold i kvarteret refererer Bibelen også til vold og støtte til korstogerne. Begge religioner har haft en blodig historie.

Hvem bestemmer, at muslimer, der forsøger at nå det politiske mål for en islamisk stat, ikke er muslimer? De tror helt sikkert, at de er muslimer, og de kan helt sikkert pege på kvinden ‘løb Billige Moncler Sale for at legitimere deres handlinger.

Jeg er tilbøjelig til at være enig med de to fremmødtere af islamismen, en fredelig og en voldelig, fordi den svarer til den historiske rekord: da profeten Muhammed levede i mekka, fortalte han fredens og spirituelle natur som den blev åbenbaret i Qu . Og muslimer, der er tilbøjelige til at være fred, er simpelthen mennesker, der graviderer til livet i hans liv, hvor han levede i mekka og fremmet fred, og som graviterer til disse relevanser i det ‘løb, der afspejler det.

Men senere, da han flyttede til Medina, mere eller mindre efter at have svigtet i mekka, ændrede profeten Mohammed sin stemme, relevansen af ​​Qu”en blev politisk og ja, sanktioneret vold for at nå islamismens mål. Og ‘terroristerne’ som her er betragtet som ikke muslimske, er de virkelig muslimer tiltrukket af Mohammeds ord og handlinger fra en senere periode i hans liv, og de åbenbaringer indeholdt i Qu”en, der svarer til den.

To grupper af muslimer: Mekka-muslimer, der er viet til fred og deres åndelige overholdelse, medina-muslimerne, der er afsat til at opnå en politisk stat gennem forskellige midler, herunder jihad og vold.