Hvorfor Mecklenburg Amt sager opioide producenter

Hvorfor Mecklenburg Amt sager opioide producenter

Opioidepidemien har ødelagt familier og lokalsamfund over hele landet. Måske er du eller din familie, en kollega, en nabo, sandsynligvis en person, du kender, blevet påvirket. Det har brudt hjem, forlod folk hjemløse, fængslede eller døde, og har medført, at omkostningerne til sociale ydelser skyder op, da byer og amter forsøger at løse dette voksende problem. I sidste uge i Mecklenburg Amt blev en lille dreng efterladt med at græde ved sin fars begravelse. Tre unge mænd er døde siden julen. I hele amtet var der over 525 overdoser sidste år, steget fra 361 det foregående år. gennemsnitlig mere end en opioidrelateret død i ugen i Mecklenburg Amt. Vores samfund har oplevet virkningen af ​​opioidepidemien i hele amtet.

Dine kommissionsmedlemmer i Mecklenburg County godkendte enstemmigt fremskridt med en retssag mod opioidproducenter for deres rolle i at forårsage skade på vores samfund. Denne beslutning blev ikke gjort let, og vi ved, at godkendelsen af ​​denne handling var det første skridt i en lang rejse. Det er et vigtigt skridt. Narkotikaproducenterne fortalte læger og enkeltpersoner, at deres produkt ikke er vanedannende og kan bruges til smertebehandling på langt sigt. Det er ikke sandt. Desværre forårsager Billige Moncler Sale mange mennesker brug af stoffet i lang tid en afhængighed. De fremsatte udsagn og incitamenter, der tilbydes af stofproducenter og distributører, skabte et system, hvorved piller flydede frit over Mecklenburg Amt, vores stat og nationen. I Ohio var der på et tidspunkt nok piller dispenseret for hver mand, kvinde og barn i staten at have mere end 60 piller. Folk er ansvarlige for deres beslutninger og hvad de sætter i deres kroppe. Men med opioider gjorde mange mennesker det valg at tænke stoffet var sikkert og ikke vanedannende.

Den virkelige virkning af opioidepidemien kan aldrig Billige Moncler Jakke Herre være virkelig kendt. Mange familier rapporterer ikke overdoser eller afhængighed på grund af en følelse af forlegenhed eller skam. Det er kedeligt, at samfund markerer dem, der er afhængige af lægemidler med et ’skarlet brev’, hvilket resulterer i, at de berørte ikke søger hjælp! Vi må afslutte stigmaet. I sidste uge fortalte en mand, der er hjemløse uptown os: ‘Jeg kan ikke fortælle min familie i North Mecklenburg, at jeg er afhængig, og på gaden vil de blive forankret.’ Studerende, fodboldmødre, bankfolk og endda medicinske fagfolk er alle blevet ramt af denne epidemi.

Der er håb. Grevskaber over hele landet, herunder Pitt, Buncombe, Gaston og andre i North Carolina, indgiver klage over stofbrugsproducenter og distributører for at indsamle skader på vegne af deres lokalsamfund. Mecklenburg Amt vil kæmpe og kæmpe hårdt på dine vegne og for alle dem, der påvirkes af denne epidemi. Denne retssag vil ikke koste skatteydernes dollars, da advokatgebyrer vil blive betalt af skaderne. Vi vil bruge skaderne til behandling, rehabilitering og uddannelse. Deres amtspersonale sammen med utrolige fællesskabspartnere og frivillige over hele amtet arbejder utrætteligt for at hjælpe dem, der har brug for behandling og støtte. Vi som en nation og et samfund betalte ikke meget opmærksomhed på de dyrebare liv, der blev tabt på grund af crack-kokainepidemien. Lad os ikke gentage disse fejl, men i stedet holde ansvarlige dem, der har bidraget til denne nationale epidemi. Lad os stå sammen med dem, der står over for afhængighed, for at de måske ikke står over for det alene.