Hvorfor Plugged Hair Follicles Tyndt dit hår og hvad du kan gøre

Hvorfor Plugged Hair Follicles Tyndt dit hår og hvad du kan gøre

At miste dit hår til det, hvor det tiner eller du bliver skaldet, behøver ikke at ske. Bare ved at forstå hvorfor Moncler Outlet dit hår falder ud og tynder giver dig mulighed for at tage modforanstaltninger. Opdag hvilke modforanstaltninger du skal tage for at holde dit hår fuldt, tykt eller fra udtynding.

Der er forskellige måder at holde dit hår rent, skinnende og tykt. Hvis du stadig har hår og vil beholde det, eller hvis dit hår begynder at tynde ud, er der nogle hårreparationer, som du kan bruge.

Ligesom acne kan dine hårsække blive tilsluttet. I acne en plug follicle resulterer i talg og bakterier bliver fanget i follicle, hvilket fører til en infektion kendt som en bums.

Når en hårfollikel bliver tilsluttet på din hovedbund, bliver håret i den follikel fanget og forhindres i at komme til overfladen. Over tid bliver din hovedbund glat og du bliver skaldet eller mister det meste af dit hår.

Så hemmeligheden at forhindre hårtab, udtynding og skaldethed er at forhindre hårsækkene i at blive tilsluttet. Når du ved, hvad der får din follikel til at stikke, kan du undgå eller modvirke disse forhold.

Her er det, der får dine follikler til at blive tilsluttet.

Overdreven opbygning af testosteron i blod omdannelse til DHT og tilslutning af dine hårsække

Brug af shampoo, balsam og geler, der indeholder overdreven un naturlige kemikalier, der forbliver på din hovedbund og bliver fanget i dine follikler

Overdreven frigivelse af talg og hovedbundsflagning blandes sammen for at danne et hårdt materiale, der sættes op i dine follikler.

Det er velkendt nu, at overdreven omdannelse af testosteron til DHT akkumuleres i hårsækkene og propperne. At vide dette kan du bruge en række shampooer på dit hår til at opløse denne DHT. Dette holder dine porer åbne og dit hår vokser normalt. Du kan også tage kapsler, som forhindrer omdannelsen af ​​testosteron til DHT.

Un naturlige shampoo og conditioners

De fleste shampooer, balsam og hårgeler er skabt ved hjælp af petrokemiske stoffer, naturlige tilsætningsstoffer, farvestoffer, konserveringsmidler, der er skadelige for dit hår og hovedbunden.

Derudover kommer disse naturlige kemiske produkter til hårprodukter ind i dine porer og kan tilslutte. En gang i follikelet kommer de også ind i dit blod og er skadelige for din lever og resten af ​​din krop.

Søg efter flere naturlige shampoo produkter, der indeholder færre petrokemikalier og har flere urter med naturlige rensende kemikalier

Overdreven Sebum og Scalp Flaking

Nogle mennesker har fedtet hår og nogle tørre. Når hårsækken frigiver overskydende talg, akkumuleres det på hovedbunden. Her vil det kombinere med snavs, døde skalpeceller og kemiske rester af shampoo.

Ved hjælp af naturlige lægemidler reduceres mængden af ​​kemikalier, der er tilgængelige for at kombinere med overskydende talg og døde hovedbundsceller. Hvis du bruger en hvilken som helst type gel til at style dit hår, kombinerer disse geler sig med talg for at tilslutte dine follikler.

For at holde dit hår og hovedbunden ren og folliklerne åbne, brug aloe vera gel blandet med et par dråber jojobaolie. Køb aloe vera gel, 99% ren og ren jojoba olie. Sæt nogle aloe vera gel i hånden og tilsæt 4 5 dråber jojobaolie. Gnid dine hænder sammen og gnid denne blanding i dit hår. Denne blanding vil holde dit hår skinnende og tykt, og dine hårsække åbnes.

Bare at gøre disse ændringer til din hårpleje vil gå langt for at holde dit hår tørre længere

Folk, der er interesseret i ovennævnte artikel, er også interesserede i de relaterede artikler, der er anført nedenfor:

Urtehår og hovedbund Nærende olie for at forhindre hårfald, skæl

Problemet med hår falder utvivlsomt har mere psykologisk virkning end fysisk. Hårvækst er højest i løbet af de voksende år, unge mænd oplever vækst på forskellige kropsdele, mens unge kvinder har lille vækst på andre kropsdele og stort set på hovedet. Hylix olie hjælper med at forhindre hårfald og beskytter dem mod enhver skælskader og giver den skinnende effekt. Det kan bruges af både mænd og kvinder.

Herbal behandling for at stoppe skæl og bekæmpe hårtab problem effektivt

Hårtab, beskadiget hår, brudte hårets ender, skæl og skaldethed kan forårsage nød, som kan påvirke kvinder mere end mænd. Kvinder hår er forbundet med skønhed og seksualitet. Hår er vigtigt Billige Moncler Sale del af udseende og hårtab kan generere følelsen af ​​tab af prettiness. Hylix olie er den bedste urte behandling for at stoppe skæl og hårtab problem. Det hjælper med at fodre rodfolliklerne for at forbedre hårvæksten naturligt.