Hvorfor retssag er intet mere end et erhvervsmæssigt værktøj

Hvorfor retssag er intet mere end et erhvervsmæssigt værktøj

Fra Bill Gates i slutningen af ​​det sidste århundrede til John Moncler Outlet D. Rockefeller i slutningen af ​​det forrige århundrede; fra Rick Scott, grundlægger af Columbia Health Care, til AT fra Richard Branson og British Airlines til Dan Pea og The Financial Times; fra regering, bank, forsikring og alle andre aspekter af verdenshandel for at vokse geometrisk og forblive, skal tvister anvendes (forsigtigt) og mestrer.

Jeg vil, så kort som jeg kan, huske de fremtrædende punkter i brugen af ​​retssager som et forretningsredskab.

Jeg har ligesom Don Quixote kæmpet mange en vindmølle.

Som du har hørt mig tale og skrive om, når du bygger dit ‘Dream Team’, vil du have Big Five-revisorer og et stort nationalt eller internationalt advokatfirma, den bedste repræsentation, du ikke har råd til!

I modsætning til de succesorienterede gebyrer træner jeg dig til at bruge, når du letter transaktioner, intet advokatfirma vil i første omgang retsforfølge på dette grundlag.

Måske hvis din sag er særlig stærk, vil de gøre det på en beredskabsbasis. Desværre vil du fra tid til anden bruge retssager som positioneringsværktøj, og din sag er muligvis ikke noget, du kan udnytte alvorligt.

For et år eller to siden, da jeg blev efterladt med et gris i et kæbe, måtte jeg tvinge en sag med sparsomme fakta i bedste fald for at støtte mit ønskede resultat. Heldigvis var vores (min) tilsyneladende lyst til tvister stærkere end deres ønske om at bekæmpe en hård kamp, ​​så der blev endelig nået en rimelig god løsning.

Selvfølgelig under min proces rådede mine gode advokater os og rådgav, at vores sag skulle være meget stærkere osv. Selv med store advokater er det deres job at fortælle dig de negative risici. Igen, Billige Moncler Jakke Herre hvad der sker er du ofte bange for at forfølge din sag.

Gode ​​advokater vinder så så retssager. Store advokater kan vinde retssager, hvor du har ringe eller ingen chance for at vinde.

Tre af mine foretrukne litigatorer gennem årene er Steve Susman og Cyrus Marter IV fra Susman Godfrey i Houston, Dallas, Los Angeles og Seattle og Tim Harris fra Charleston Revich Williams i Los Angeles. Alle tre har gravet mig ud af nogle temmelig store sorte huller.

Jeg har behandlet dem henholdsvis 10 og 20 år. De er værd at hver krone de opkræver!

Vores retssystem virker, men vi vokser op for at være bange for det. Den er ude af vores komfortzone, så vi udelukker os fra at drage fordel af det. Normalt forhindrer omkostningerne ved at bruge det.

Faktisk er jeg involveret i retssager, hvor de tilhørende aktører i retssagen har rettigheder, der er alvorligt krænket. En stor gruppe mennesker kunne medføre store pres for at bære, men de ‘er bange for på grund af tidligere dårlige erfaringer. De kunne få det, de fortjener, men forfølger ikke deres bedste interesser.

Hvorfor vil du indlede retssagen, så du er sagsøger? Som sagsøger vælger du hvor og hvornår retssagen bliver kæmpet og sandsynligvis i sidste ende dømt.

Dette kan være en stor fordel. Og for det andet er sagsøgeren tilladt to afsluttende argumenter, hvilket betyder at du (din advokat) får henvendelse til dommeren og / eller juryen en gang imellem efter de sagsøgtes ‘afsluttende argument. Dette kan også være meget vigtigt.