Hvorfor Roseanne Conner vil være en trumpetforstærker på

Hvorfor Roseanne Conner vil være en trumpetforstærker på

Roseanne Barr er bedst kendt for at spille munden og bolde til væggens hovedperson på hit ABC sitcom, Roseanne. Den banebrydende serie, der løb fra 1988 til 1997, behandlede direkte spørgsmål som klassisme og fremmedhad, men det ser ud til, at den titulære karakterpolitik kan være meget forskellig fra det, du havde forventet.

Faktisk åbnet Barr om hvorfor hendes karakter faktisk vil være en Donald Trump-tilhænger. siger en masse skøre s Barr angivet på ABC panel under tv-kritikforeningen pressetur. ikke en Trump apologist. Der er mange ting, han har sagt og gjort, jeg er enig i, ligesom der Billige Moncler Sale er mange ting, Hillary Clinton har sagt og gjort, som du ikke er enig i. Ingen er hjernevasket til at acceptere 100 procent af hvad nogen siger, endsige en politiker eller en kandidat. Mens Roseanne bliver en trumpetforstærker, vil hendes søster Jackie (Laurie Metcalf) være det modsatte. Ifølge Cummings følte disse individer lejlighedsvis konflikt over Trump, men stemte for ham at tro at han ville bringe job tilbage til Amerika. Cummings tilføjede, at ønsket Moncler Outlet Online om flere job ville forklare, hvorfor et tegn som Roseanne Conner ville stemme for Trump, selv om hun var enig med ham i alt.

Hvad er dine tanker om sagen? Synes du, at det er fornuftigt, at Roseanne Conner er en Trump-tilhænger, eller vil du have politikken forladt af showet? Træk kommentarerne til fadet og diskutér alle dine ufiltrerede kommentarer.