Hvorfor skal du se The Dark Knight

Hvorfor skal du se The Dark Knight

Den mørke bror, The Dark Knight, der har en fantastisk legende, der skaber præstationer fra den sene Heath Ledger, vil brænde den største buzz for enhver film i år. Det vil tænde mere end 3.500 teatre i Amerika og Canada [Billeder], der starter torsdag aften. Efterspørgslen efter billetterne er så høj, at mange teatre har tilføjet en 6 am show. Filmen, regisseret af Christopher Nolan og hovedrolle Christian Bale, kunne brede over $ 100 millioner i søndag aften.

Det kunne også blive en af ​​de få film i år for at få et gentagende publikum. Jeg ville være blandt dem. Efter at have taget filmen på en mediascreening, håber jeg at se på 6 am showet. Spændingen ved at se det med publikum er en grund til gentagelsesbesøget. Og så håber jeg også på, at nogle af de plotforbindelser, der efterlod mig forvirret, bliver klarere. Jeg håber også, at jeg vil kunne nyde filmens karakteristiske præstationer og kompleksitet, da bilens chases, mid-air eksplosioner og tarmkramme vil påvirke mig mindre på den anden visning.

Om filmen vil få vingerne til at svæve i flere uger og slå årets mester indtil nu, Indiana Jones og Kingdom of Crystal Skull, skal ses. Harrison Ford starrer er på vej til en $ 760 millioner brutto over hele verden . Selvom The Dark Knight, der blev lavet for omkring 150 millioner dollars, giver halvdelen af ​​pengene fra Crystal Skull, vil det være en solid profit maker for Warner Bros.

Ledger, hvis tidlige karriere blev forfulgt af Shekhar Kapur [Images] i de dårligt forfulde Four Feathers, var aldrig en box office stjerne. Hans mest succesrige film var Brokeback Mountain, som hentede ham en Oscar nominering. Men den film udgjorde en anstændig $ 200 millioner verden over. Allerede før hans ubarmhjertige død i januar var der masser af snak om hans karriere som definerer præstation som skurken i The Dark Knight.

Trailer: The Dark Knight

Nu praler alle store anmeldere skuespilleren.

Afspiller Joker i den seneste Batman-saga, Ledger har skabt en sådan skærmpersona, at hans arbejde vil gå ned i annalerne i biografen som en enestående præstation. ‘Han kommer på skærmen og elektrificerer filmen’, erklærede San Francisco Chronicle. ‘Med sin udsmykkede læbestift og et hvidt ansigt er han enhver klovn, der nogensinde frygtede et barn. Hans enkelhed er fascinerende, og som filmen fortsætter bliver den enkelhed i sig Billige Moncler Sale selv virkelig skræmmende.’

Oscar nominering buzz for Ledger er allerede startet. Spørg nogen i Hollywood, herunder veteranproducent Ashok Amritraj, og han vil fortælle dig, at selv om der er flere måneder at gå, kan det være meget svært at finde en forestilling, der er så pulserende og skræmmende som hos Ledger s. Mange Hollywood magtmæglere og journalister er også overbeviste om, at Ledger faktisk vil få Oscar (i den underholdende aktør kategori). Kun en stjerne har vundet en Oscar efter døden, Peter Finch for 1976 s satire Network.

Selv om den 150 minutters lange Dark Knight taber energi nu og da, er det i det hele taget en skræmmende film, hvor de gode skal kæmpe hårdt for at bremse, hvis de ikke erobre Joker.

Direktør Nolan, 38, der lavede mindeværdige småfilm som Memento for omkring ni år siden, viser her og som i sin tidligere film, 2005-hit Batman Begins, at han ikke har mistet evnen til at fortælle komplekse og spændende historier trods det store budget apparater omkring hans figurer.

I den nye film begynder løjtnant James Gordon (Gary Oldman) og den nye distriktsadvokat Harvey Dent med succes at opryse de kriminelle, der truer New York. Men når den mystiske og amorale joker ankommer, føler Batman, at hans tjenester er nødvendige for at redde byen.

Men Batman, som andre store figurer i filmen, skal kæmpe med sine egne dæmoner, mens han konfronterer jokeren.

Mens Nolan skaber en spændt verden af ​​modstridende loyaliteter og gode impulser, der forsøger at hævde de onde, sørger han også for, at historien fortælles med glitrende dialog.

Batman spørger Joker: Hvorfor vil du dræbe mig?

‘Jeg vil ikke dræbe dig,’ svarede han. ‘Hvad ville jeg gøre uden dig?’

Jokeren meddeler også på et andet tidspunkt i filmen: ‘Denne by fortjener en bedre klasse af kriminelle. Og jeg vil give det til dem. Fortæl dine mænd, de arbejder nu for mig. Dette er min by. ‘

Når en skuespiller Moncler DunJakke tilbyder en fascinerende præstation, kan nogle af os ikke lovprise de andre skuespillere tilstrækkeligt. Og det skal ikke ske her, da der næsten ikke er nogen ydeevne, der ikke er interessant. Christian Bale skinner især i konfliktens scener; Han viser sin utilfredshed og smerte, når assistenten DA Rachel Dawes (Maggie Gyllenhaal) for hvem han har hots er distraheret af Harvey Dent, den idealistiske advokat (Aaron Eckhart).