Hvorfor slår mit hjerte hårdt og hurtigt

Hvorfor slår mit hjerte hårdt og hurtigt

Lyder som NSVT ikke sustatined ventrikulær takykardi. Jeg har det. Hvad dette er, er en mindre hjertesygdom, der får dit hjerte til at blive smittet meget hårdt og hurtigt i omkring 3 10 slag og så går det tilbage til det normale. De første par gange skete det, at det skræmte mig. Jeg fik det ikke tjekket ud indtil 10 år senere, da jeg gik til en kardiolog, havde jeg hoppet over hjerteslag, der senere viste sig at være PVC. Jeg blev også diagnosticeret med NSVT. Efter en holter-eksamen, EKG , og ekkokardiogrammet fastslog kardiologen, at der ikke var nogen fysisk årsag til PVC’erne eller NSVT’en, og at der ikke var behov for behandling. Det er mere generende og betyder ikke noget, der vil ske forkert med mit hjerte.

Nogle gange kan en skjoldbruskkirtlen forårsage PVC, men jeg blev testet for det flere gange, og det var ikke et problem for mig. Min kardiolog sagde, at der ikke var nogen kendt årsag eller grund til mine Billige Moncler Sale hyppige hjertebanker og NSVT (NSVT var ikke en gang om måneden eller deromkring). Palpsne var i værste fald omkring 5 gange i minuttet. Meget ubehageligt.

Venner, jeg ejer en kaffebar! Faktisk drikker jeg næsten altid halvt caf. Jeg laver den til otte koppen linjen på min kaffemaskine hver morgen. Om eftermiddagen har jeg et halvt halvt halvt caf. kaffe eller Americano. MEN den anden følte jeg det vanvittige hjerteslag (ca. en uge siden) Jeg skar ned til to kopper halvkaf om morgenen og måske en grøn te (eller intet) om eftermiddagen. Ingen pop. Jeg har forsøgt at bruge søvn, der inducerer æteriske olier om natten, og jeg har fået nogle prøver af ‘Power to Sleep’ vitaminer. Zonk. Jeg har Moncler DunJakke faktisk sovet godt. Det vågner op til et knusende hjerte, der er bekymrende. Jeg sætter stor pris på dit indsigt. I morgen går jeg til den gratis blodtryksklinik. Forhåbentlig vil de lytte til min ticker for mig. Tak fordi du tager dig tid til at kommentere.