Hvorfor støtter du Trump

Hvorfor støtter du Trump

Trump er en bedre kandidat end Hillary hænder ned. For alle, undtagen måske den ultra rige.

Trump ønsker at genforhandle frihandelsaftaler, vi har mistet mange arbejdspladser til udlandet på grund af NAFTA og andre handelsaftaler. Det er problemet med Amerika, der lige nu krymper middelklassen. Hillary vil bare have mere af det samme.

Trump er imod TPP. En anden handelsaftale, som Hillary har støttet stærkt og stadig er på DNC-platformen. Hun sender det, hvis hun bliver valgt og siger så længe til mange flere gode amerikanske job.

Trump ønsker at få stærkere begrænsninger for muslimske indvandrere. Som det fremgår af mange vestlige nationer, der har taget imod flere muslimske indvandrere, har de forsøgt at udrydde vestlige overbevisninger som homoseksuelle ægteskab og kvinders rettigheder. Hvorfor ville nogen tro, at Hillarys ide om at importere mere er god for vores kultur.

Trump er en forretningsmand. Han er meget vellykket, selv om han tidligere gjorde konkursbehandling. Han har evnen til at køre vores land og være mere effektiv. Han har gennemført projekter meget hurtigere end vores regering har været i stand til.

Trump ønsker at forsøge at berolige internationale konflikter. Herunder at forsøge at bygge bro over problemer med magtfulde nationer som russisk. Mens Hillary og hendes tilhængere synes at være interesserede i at opsluge flammerne imellem dem.

Jeg kan godt lide Trumps familie. Hans kone og børn virker som meget hyggelige mennesker. De er alle vellykkede og godt jordede, og jeg har lyst til, at du ikke kan rejse den slags familie, medmindre du er en god person.

Alle de magtfulde eliter rundt om i landet og verden støtter stærkt Hillary. For mig er dette et tegn på, at hun er kandidat til at hjælpe disse mennesker, mens Trump synes at være frygtet af eliten. Da jeg ikke er milliardær, er det en god ting i mit sind.

Jeg føler, at Trump er ærlig og på forhånd, nogle gange kan han være brash og rå. Men jeg vil hellere have denne form for præsident som modstander af Hillarys falske, flip flop personlighed, som jeg ikke forbinder med på noget niveau.

Jeg er bekymret over rygterne (ikke noget klart bevis) om Hillarys sundhed og mentale velfærd.

Jeg kan godt lide, at Trump har arbejdet med kvinder og har ansat kvinder for mange højt placerede stillinger i Trump-organisationen. Jeg tror at han vil hjælpe med ligestilling på arbejdspladsen.

Blandt de ovennævnte grunde er der mange flere, der kvalificerer sig under neverhillary lejren. Disse indbefatter hendes hjælp til at uddanne det primære valg, kontroverserne omkring Clinton Foundation, han nægter at forsøge at appease mange demokrater ved at vælge en dårlig VP-kandidat og også ansætte DWS, selv efter at hendes involvering i korruption blev udsat.

Trump er en bedre kandidat end Hillary hænder ned. For alle, undtagen måske den ultra rige.

Trump ønsker at genforhandle frihandelsaftaler, vi har mistet mange arbejdspladser til udlandet på grund af NAFTA og andre handelsaftaler. Det er problemet med Amerika, der lige nu krymper middelklassen. Hillary vil bare have mere af det samme.

Trump er imod TPP. En anden handelsaftale, som Hillary har støttet stærkt og stadig er på DNC-platformen. Hun sender det, hvis hun bliver valgt og siger så længe til mange flere gode amerikanske job.

Trump ønsker at få stærkere begrænsninger for muslimske indvandrere. Som det fremgår af mange vestlige nationer, der har taget imod flere muslimske indvandrere, har de forsøgt at udrydde vestlige Billige Moncler Sale overbevisninger som homoseksuelle ægteskab og kvinders rettigheder. Hvorfor ville nogen tro, at Hillarys ide om at importere mere er god for vores kultur.

Trump er en forretningsmand. Han er meget vellykket, selv om han tidligere gjorde konkursbehandling. Han har evnen til at køre vores land og være mere effektiv. Han har gennemført projekter meget hurtigere end vores regering har været i stand til.

Trump ønsker at forsøge at berolige internationale konflikter. Herunder at forsøge at bygge bro over problemer med magtfulde nationer som russisk. Mens Hillary og hendes tilhængere synes at være interesserede i at opsluge flammerne imellem dem.

Jeg kan godt lide Trumps familie. Hans kone og børn virker som meget hyggelige mennesker. De er alle vellykkede og godt jordede, og jeg har lyst til, at du ikke kan rejse den slags familie, medmindre du er en god person.

Alle de magtfulde eliter rundt om i landet og verden støtter stærkt Hillary. For mig er dette et tegn på, at hun er kandidat til at hjælpe disse mennesker, mens Trump synes at være frygtet af eliten. Da jeg ikke er milliardær, er det en god ting i mit sind.

Jeg føler, at Trump er ærlig og på forhånd, nogle gange kan han være brash og rå. Men jeg vil hellere have denne form for præsident som modstander af Hillarys falske, flip flop personlighed, som jeg ikke forbinder med på noget niveau.

Jeg er bekymret over rygterne (ikke noget klart bevis) om Hillarys sundhed og mentale velfærd.

Jeg kan godt lide, at Trump har arbejdet med kvinder og har ansat kvinder for mange højt placerede stillinger i Trump-organisationen. Jeg tror at han vil hjælpe med ligestilling på arbejdspladsen.

Blandt de ovennævnte grunde er der mange flere, der kvalificerer sig under neverhillary lejren. Disse indbefatter hendes hjælp til at uddanne det primære valg, kontroverserne omkring Clinton Foundation, han nægter at forsøge at appease mange demokrater ved at vælge en dårlig VP-kandidat og også ansætte DWS, selv efter at hendes involvering i korruption blev udsat.

Jeg er ingen Trump-tilhænger på nogen måde (gå Hillary!), Men jeg kan fortælle dig, at hans støtte har lidt at gøre med politik og meget at gøre med vrede og vrede, at de, der støtter ham, føler. Ingen vil sige han ‘ en moralsk anstændig, afbalanceret, kyndig, tankevækkende, empatisk person. Han smadrer ind i en voldsomhed, der blinder mange af dem til at støtte ham. Dette er hvor mange en autokrat er kommet til magten historisk. Der kan være gyldige bekymringer, der bliver forargelse, men deres løsning er blot en anden form for cyanid.

Trump er en bedre kandidat end Hillary hænder ned. For alle, undtagen måske den ultra rige.

Trump ønsker at genforhandle frihandelsaftaler, vi har mistet mange arbejdspladser til oversøiske på grund af NAFTA og andre handelsaftaler. Det er problemet med Amerika lige nu, der krymper middelklassen. Hillary vil bare have mere af det Moncler DunJakke samme.

Trump er imod TPP. En anden handelsaftale, som Hillary har støttet stærkt og stadig er på DNC-platformen. Hun sender det, hvis hun bliver valgt og siger så længe til mange flere gode amerikanske job.

Trump ønsker at få stærkere begrænsninger for muslimske indvandrere. Som det fremgår af mange vestlige nationer, der har taget imod flere muslimske indvandrere, har de forsøgt at udrydde vestlige overbevisninger som homoseksuelle ægteskab og kvinders rettigheder. Hvorfor ville nogen tro, at Hillarys ide om at importere mere er god for vores kultur.