Hvorfor Trump-tab i november kan stadig være ødelæggende

Hvorfor Trump-tab i november kan stadig være ødelæggende

At sige, at der allerede er ‘udbredt voterbedrageri’, sagde Stone, at Trump skulle sige ‘hvis der er vælger bedrageri, vil dette valg være ulovligt. Vi vil have en forfatningsmæssig krise, udbredt civil ulydighed, og regeringen vil ikke længere være regeringen. ‘I et interview med den konservative udløb Breitbart fortsatte Stone:’ Jeg tror, ​​han skal fortælle dem, at deres indvielse vil være retorisk, og når jeg mener civil ulydighed, ikke vold, men det vil være blodbad. ‘

Et blodbad. Retorisk set, selvfølgelig.

Hvis du er i tvivl om, at Stone har Trumps øre, sagde to dage senere, at Trump sagde: ‘Jeg er bange for valget vil blive rigget’, og han fortsatte med at advare stemmeberettiget bedrageri.

Nogle er trøstede for at vide, at dette valg slutter om tre måneder. Men et Trump-tab i november, som synes mere sandsynligt, kunne kun være lidt mindre destruktive end en Trump-sejr. I bedste fald vil hans tilhængere betragte Clinton-administrationen som ulovlig fra dag 1 og bruge de retlige midler, de kan for at forhindre, at regeringen fungerer. I værste fald vil de konkludere, at deres hvide, manlige dominerede Amerika er tabt for evigt og tage ekstralegale foranstaltninger for at beskytte sig selv.

Amerikanerne tager for givet fredelige magtoverførsler. Men hvis den tabende side erklærer regeringen ulovlig og taler om blodbad, kan der ske noget andet.

For seksten år siden, efter den omstridte 2000 fortælling, gav Al Gore et elskværdig koncessionstale, der påberåbte Stephen Douglas ‘ord til Abraham Lincoln:’ Partisk følelse skal give patriotisme. Jeg er med dig, hr. Præsident, og Gud velsigne dig. ‘

‘Dette er Amerika. Ligesom vi kæmper hårdt, når indsatsen er høj, lukker vi rækker og kommer sammen, når konkurrencen er færdig,’ sagde Gore. ‘Vi vil stå sammen bag vores nye præsident.’

Kan nogen forestille sig Trump at sige disse ord efter en Hillary Clinton sejr?

Trumps tilhængere er primært til at mistanke om sammensværgelse mere, så nu, at de ser Trump synke i afstemningerne. På et Trump-rally i Virginia i denne uge, efter at Trump fortalte mængden, ‘vi’ kører mod et Billige Moncler Jakke Herre rigget system ‘ Trump backers Jeg samplede tilfældigt alle troede valget kunne blive stjålet.

Dawn Quires fortalte mig, at FBI-direktøren James Comey ikke anbefalede anklager mod Clinton, fordi han ikke vil blive skudt i ryggen som andre. James Scarborough sagde retlige nederlag for vælger ID-love var tegn på et rigget valg.

En anden fejl, at vinderen er bestemt af crowd størrelse i stedet for de 125 millioner stemmeafstemninger, gør Trump backers tror, ​​at en legitim Clinton sejr er umulig. ‘Trump i problemer? 10.000 mennesker i Jacksonville !!!!’ nogen hedder Eric Swenson emailede mig torsdag. ‘Patetiske medier, korrupte til kernen.’

Bland den paranoia med tilbøjelighed til vold set ved Trump-arrangementer, og du kan se, hvor dette kunne gå efter 8. november.

På en Trump-rally i Pennsylvania i denne uge viser en video fra PennLive, at Trump-tilhængere shoving, kaster til jorden og bloodying en demonstrators næse. Slate s Ben Mathis Lilley har en række af 20 voldsomme hændelser ved Trump events.

Trump har opmuntret en sådan aktivitet ved at tilbyde at betale de voldelige juridiske gebyrer, ved at lytte demonstranter til terrorister, ved at foreslå en demonstrant ’skulle have været rystet op’ og sige ‘banke lort ud af dem’ og ‘jeg’ vil gerne slå ham i ansigtet ‘blandt andet.

Trump har identificeret Clinton som en kriminel og djævelen. Ville hans mest ardent backers bare muligvis antage at han ville favorisere vold mod en regering, der drives af Moncler DunJakke en sådan person?

Rygten vil kun stige, hvis Trump fortsætter med at synke i afstemningerne, og som det er hans mønster fortsætter han med at blive mere og mere skandaløs. ‘Jeg er bekymret for, at alt han ved, hvordan man skal gøre er dobbelt ned,’ sagde Arizona Sen. Jeff Flake, en republikansk kritiker af Trump, i denne uge. ‘De’ er ude af muligheder. ‘