Hvorfor trumpets retorik skræmmer amerikanske desis

Hvorfor trumpets retorik skræmmer amerikanske desis

Krishnamoorthi, 42, konkurrerer om det 8. kongresdistrikt i Illinois, der omfatter vestlige og nordvestlige Chicago forstæder. Han vandt Demokratiske Partiets Kongres primære i Illinois i marts og er også blevet godkendt af præsident Barack Obama.

Obama, i en sjælden video besked i denne uge, beskrev Krishnamoorthi som sin ‘gode ven’ og opfordrede amerikanerne til at stemme for ham.

Obama sagde, da han havde kørt for den amerikanske senat, havde Krishnamoorthi hjulpet ham med at ‘udvikle ideer til at opbygge en økonomi, der virker for alle. Nu vil Rajas planer hjælpe små virksomheder med at vokse, hæve lønninger og hjælpe familier med at betale for college.’

Krishnamoorthi sagde, at han var ‘hædret’ for at have støtte og påtegninger fra præsidenten såvel som for andre organer og fagforeninger. Han sagde påtegningerne fra de førende Chicago-aviser, der har forskellige perspektiver, ‘betyder at vi gør noget rigtigt’.

Krishnamoorthi ’s distrikt har en betydelig indisk amerikansk befolkning, og Krishnamoorthi sagde, at samfundet i samspillet med ham siger: ‘De er meget bekymrede over retorikken, der kommer fra mennesker som Donald Trump, der i grunden har forgiftet den politiske dialog i dette land med hans fornærmelser til indvandrere, handicappede, kvinder, andre minoriteter og veteraner.

‘Folk mere end nogensinde længes efter enhed i lyset af de kollektive udfordringer, der står overfor landet. Indiske amerikanere føler sig opfordre til handling og kalder til enhed endnu stærkere,’ sagde Krishnamoorthi.

‘Trump siger disse ting på en meget kynisk måde. Jeg tror personligt, at han ved bedre, men han forsøger bevidst at appellere til de værste instinkter i amerikanerne,’ sagde han.

Krishnamoorthi understregede, at den eneste måde for folk at bekæmpe sådan retorik er at blive mere politisk engageret og at stemme og udtrykke deres præferencer for den måde, som de mener, at Amerika skal løbe gennem den politiske proces.

‘Nu skal folk mere end nogensinde stemme og sikre, at 8. november er den dag, hvor Amerika beslutter sig for at gå i retning af enhed og kollektive samarbejder i at stå over for de fælles udfordringer, der står over for landet,’ sagde han.

Krishnamoorthi udtrykte stærk forståelse for det indiske USA-forhold, som han sagde er stadigt blevet stærkere og dybere. Han understregede, at et stærkt forhold mellem de to demokratier er afgørende, da verden konfronterer en overflod af udfordringer.

‘Jeg håber at være en positiv kraft i udviklingen af ​​forholdet mellem verdens ældste demokrati og verdens største demokrati.

I en påtegning i juni havde Obama sagt, at søn af indvandrere, der arbejdede sig ind i middelklassen, forstår Krishnamoorthi både de udfordringer, som USAs arbejdsfamilier står over for og mulighederne for deres arbejde.

‘Jeg ved, at han vil kæmpe hårdt i kongressen for at skabe flere gode job, give flere amerikanere mulighed for at starte virksomheder og hjælpe arbejdsfamilier med at få deres børn gennem Billige Moncler Jakke Herre college’, sagde Obama.

Krishnamoorthi sagde: ‘Det er så vigtigt i lyset af de forskellige udfordringer, som verden konfronterer i dag, om det er klimaændringer eller terrorisme eller at sikre, at økonomiske gevinster i vid udstrækning deles af arbejdende familier over hele verden, at Amerika og Indien danner en stærkt partnerskab baseret på demokratiske principper, respekt for menneskerettighederne og også baseret på frie markeder. ‘

En søn af indvandrere, Krishnamoorthi voksede op i Illinois og efter college og lovskole blev han politikrådgiver for Obamas succesfulde amerikanske senatkampagne. Han tjente også som grundlægger i Illinois Attorney General Lisa Madigan’s anti-korruptionsenhed.

Krishnamoorthi har også modtaget vigtige påtegninger fra indflydelsesrige nyhedsforretninger som Chicago Tribune, Chicago Sun Times, Daily Herald og nøgleorganer som Illinois Realtors, Illinois Credit Union League, Menneskerettighedskampagne og International Association of Fire Fighters.

‘Vi taler om ideer, vi taler ikke om fornærmelser. Vi kører en græsrødder, idebaseret kampagne i den bedste tradition af amerikansk regering og politik,’ sagde han.

Krishnamoorthi, der havde kæmpet for valget til at komme ind i det amerikanske repræsentationshus i 2012, sagde, at den største bekymring for bestanddele i hans distrikt er, hvordan man kan vokse og styrke landets middelklasse.

‘Folk spørger mig, hvordan sender de deres barn til college, vil social sikring og medicare være der for dem, når de bliver pensioneret. Folk er meget bekymrede over gridlock i Washington DC, og de vil gerne se folk der går der for at få tingene gjort og der er villige til at arbejde med den anden side for at opnå resultater, ’sagde han.

Han udtrykte håb om, at hans kampagne den 8. november vil kunne ‘lave historie og gå til kongressen’.

‘En af grundene til, at jeg har haft en vis succes i denne kampagne hidtil, er, at jeg har talt med folk og givet dem detaljer bag planen og forslag, som jeg skal håndtere udfordringerne’ mod landet, siger Krishnamoorthi.

Han sagde i stedet for ‘generalitet’ eller retorik, kan han Moncler DunJakke tale detaljeret om sine planer og er i en bedre position at engagere sig i den anden side med hensyn til at finde ud af det fælles område.

Han opfordrede amerikanske vælgere til at gå ud og udøve deres valgret og sige ‘valg er næsten en fejring af demokratiet’.

‘Som det gamle ordsprog går, hvis du ikke har plads ved bordet, er du på menuen. Det er vigtigt for folk overalt at have plads ved bordet og få deres stemmer hørt,’ sagde Krishnamoorthi.