Hvorfor varer anime-kampe så længe

Hvorfor varer anime-kampe så længe

(inkl. Anime News Nina !, ANNtv, ANNCast, Answerman, Astro Toy, Brain Diving, Begravet Skat, Chicks On Anime, Krasj Japan, Dub Spor, Rediger List, Episke Tråde, Fra Galleriet, Hai Fidelity, House of 1000 Manga, Ima Kore Ga Hoshiin Da, Gamle Skole, Skam af Skam, HØJRE KUN KUN !!, Holdbarhed, Lydbeslutning, Underkultur, Super Plastik, Tales Of Industry, Tankobon Tower, Click, Galleriet, The List , Mike Toole Show, Set List, Stream, X-knappen, denne uge i Anime, Vice Luna) Hver kamp jeg nogensinde har været en del af (kun 4 eller 5 virkelig) varede ikke mere end 5 minutter. Vi tilbragte et øjeblik eller to råber på hinanden, kastede et par slag, måske kæmpede til jorden, og kampen var forbi. For at se en typisk anime kamp ville du tro, at asiater næppe svinger et sværd eller smider et slag, og I stedet gør intet andet end at tale. Jeg kan forestille mig, at Ghengis Khan og hans horder rider Billige Moncler Jakke Herre ind i en by og giver lange foredrag, indtil beboerne opgav og sagde: ‘Y du ved hvad? Skru det, tag bare den forfærdelige by! ‘2. En kampmanga er begrænset i hvor meget historie eller handling det Billige Moncler Sale kan fortælle. Normalt har en manga ka kun 20 sider om ugen at arbejde med, så kampene skal flytte sammen et hurtigere tempo, så læsere ikke keder sig om at læse om den samme kamp i 6 måneder. Når denne manga er tilpasset til en anime, behøver den ikke alene at undgå at overvinde manga (normalt 2 4 mangakapitel lige 1 anime episode), men det har mulighed for at udvide den kamp, ​​der måske med vilje kunne være kort i manga på grund af tidsbegrænsninger. Hvorfor gør det En samlet flashere produktion og mere tid til at fortælle kampen scene som en manga ka kunne have ønsket at i første omgang.