Hvorfor vi vil kæmpe hårdt for at beskytte disse job

Hvorfor vi vil kæmpe hårdt for at beskytte disse job

Når jeg går ind på mit kontor mandag morgen, er jeg ikke helt sikker på, hvad vi arbejder på den uge, eller hvad hovedfokus vil være. Eller på hvilket tidspunkt vil de store nyheder gå i stykker, og ugens retning vil ændre sig.

Det er det der gør dette job så opsigtsvækkende, men det kan også gøre det meget hårdt. Og det var en af ​​de uger.

Jeg var ved lanceringen af ​​Norfolk Community Foundation ’s Vital Signs rapport, da vores nyhedschef Ian Clarke smed mig om nyheden. Britvic søgte at lukke sit kontor i Norwich med tabet på omkring 250 job.

Det var dårligt nok, men kun to timer senere fulgte Unilever op med bekræftelse, hvilket betyder, at de også skal vurdere fremtiden for deres base på samme sted. Et websted, der i 200 år har været hjemsted for Colman s Mustard.

Vi bør ikke undervurdere den potentielle virkning af disse meddelelser. Der er menneskelige omkostninger. Heldigvis har det været mange år siden jeg kan huske en jobskabelsessituation i Norwich i denne skala. Billige Moncler Jakke Herre 350 indkomster er afhængige af disse fabrikker.

Med den gennemsnitlige husstand, der indeholder 2,3 personer, er der 800 mennesker, der er direkte berørt, før du begynder at overveje de øvrige levebrød, der føder ind i det

Der er også en stor indvirkning på byen og dets ry som et sted at handle.

Produktionen har været i tilbagegang i mange år. Hvis Norwich skulle miste to flere af sine få produktionsbaser, vil det kun skade dets stående som et levedygtigt sted at betjene.

Dette omdømme er også afhængig af at have produkter, byen er synonymt med, og Colman’s, Robinson er også i mindre grad en af ​​dem. Det var derfor Colmans meddelelse Moncler DunJakke gjorde så mange flere nationale overskrifter

Selvfølgelig arbejder virksomheden ikke på følelser. Men virksomhederne bør se fordelene ved at blive betragtet som en god, stabil arbejdsgiver og have interne forbindelser i et fællesskab.