hyldest som Saskatchewan Premier Brad Wall byder farvel til lovgiver

hyldest som Saskatchewan Premier Brad Wall byder farvel til lovgiver

REGINA Der var tårer og hyldest som Brad Wall farvel til Saskatchewan-lovgiver torsdag og glædede sig til det næste kapitel af hans liv som ‘bare Brad’ efter et årti som premier.

Wall gav sin endelige tale til huset efter en times hukommelse og ros deles af kolleger og modstandere ens. Wallen træder tilbage næste måned efter at have holdt Swift Current-pladsen til Saskatchewan Party i næsten 20 år.

Wall reminisced om at opgive sin private identitet til en offentlig, da han først kørte til kontor i 1999. Han sagde, at han aldrig mistede en følelse af ærefrygt, da han gik gennem lovgivers frontdøre for at repræsentere sit samfund.

‘Jeg er blevet ydmyget og velsignet med min arbejdslivs ære,’ sagde Wall til sine kolleger og mange gæster sidder i galleriet.

‘Jeg’ har fået for meget kredit for de gode ting og ikke nok skylden for de dårlige ting. Jeg er så taknemmelig for mine kolleger og min familie. ‘

Han sagde, at navne på ministeriernes døre ændres, men demokratiets institution vil forblive. Efter næsten to årtier som MLA for Swift Current og derefter premier af ‘provinsen, som jeg elsker’, sagde Wall at han glæder sig til at udveksle titlerne til ‘bare Brad’.

‘Just Brad, den stolte og meget taknemmelige søn af John og Alice Wall, den dybt og uhyre stolte far af Megan og Colter and Faith. Bare Brad, den uværdige mand af den fantastiske Tami-mur,’ sagde han tårtfuldt.

‘Som det var 18 år siden, vil jeg have denne handel. Jeg er taknemmelig for det, og jeg er begejstret for de udsigter, der vil følge.’

Wall meddelte i august, at han var på pension, siger han troede, at fornyelse ville være godt for Saskatchewan Party og provinsen. Han opholder sig som premier indtil hans efterfølger som leder er valgt den 27. januar.

Han blev først valgt som medlem af lovgiveren i 1999 under det nyoprettede partis banner og lavede et vellykket bud på det øverste job efter partiet mistede Billige Moncler Sale valget i 2003.

Han ville fortsætte med at lede festen til tre på hinanden følgende sejre, startende i 2007 og senest i 2016 ved at vinde 51 af 61 pladser.

Festen, som for 20 år siden dannede ud af en alliance af disaffected Tories and Liberals, tog mere end 50 procent af den populære stemme i hver af konkurrencerne.

‘Det er svært at forestille sig Sask. Parti uden Brad Wall ‘, sagde Nicole Saurer, NDP-leder, som hun hylder hendes modstanders charisma og engagement i offentlig service. ‘Mr. Wall vil snart ikke blive glemt.’

I årenes løb blev Wall en af ​​Canadas mest højt profilerede premiere. Han steg til national fremtrædende for sin jordens stil, skarp vittighed og for nylig hans vilje til at Billige Moncler Sale låse horn med Ottawa.

Wall, 52, placerede rutinemæssigt højt i meningsmålinger, der bestod landets mest populære premiere. Men han stod over for hovedvindene i de seneste måneder, især efter at hans regering fremsatte et budget for stramninger i foråret.

I maj foreslog en afstemning, at mands parti var faldet voldsomt i vælgerstøtte og faldt ni point bag de lederløse oppositions nye demokrater.

Med problemer i hjemmet trænede Wall sine politiske våben langt væk. Han rejste imod modstand mod rørledningsprojekter og kritiserede premierminister Justin Trudeau over den føderale regerings plan om at tvinge provinserne til at sætte en pris på kulstof og pantsatte sig for at bekæmpe flytningen i retten, hvis det var nødvendigt.

Saskatchewans CO2 plan indført denne uge inkluderer ikke en skat eller pris.

Kolleger huskede ham ikke kun som en formidabel politisk kraft, men en ven. Vicedirektør Don Morgan sagde, at Wall vidste, at hans MLA’er personligt havde sundhedsproblemer, der var bekymrede for ældre forældre eller små børn.

‘Han bryr sig og det viser,’ sagde Morgan. ‘Hans humor og venlighed er specielle.’

Muren fortalte huset, at der er et tegn, der hænger over døren til kabinettet, der spørger: ‘Forladte du tingene bedre, end du fandt dem?’

Han pegede på nye skoler, nye hospitaler, ansættelse af flere sygeplejersker og den velkomst, der blev givet til nyankomne i provinsen under hans embedsperiode.

‘Ting er bedre, end da vi fandt dem,’ sagde Wall. ‘Der er stadig mere arbejde at gøre.’

Af Chinta Puxley i Edmonton

ArticlesKampe donerer $ 195K til Penticon stipendium fundLower fastlandet mord mistanke s DNA links til påstået røveri i PentictonBabysitter hævder sex overfaldFatal rock slide nær OK FallsLetters til redaktøren (4): lørdag, marts 10Alleged svindel lancerer $ 450K ærekriminalitet retssagDowntown Penticton sucker punch land man 17 måneders fængselsdomOsoyoos mand siger, at han har alibi for påstået voldelig Oliver hjem invasionPolice bliver kreativ i distraheret kørsel blitzLetters til redaktøren (5): Fredag ​​den 9. marts

Kommentarer til redaktøren (9): Tirsdag den 13. februar 2018 (3) High end hotel foreslået til Naramata Bench (3) Dopingafgift kunne skade Ruslands chance for genindførelse (1) Korps: Agenturet arbejdede for at informere om Harvey oversvømmelsesrisiko (1) Mislykkede kompostplaner koster $ 400K. (1) Et kig på en reaktion på dommen i Tina Fontaine-sagen i Winnipeg. (1) Seksuelt misbrugssager mod Jehovas Vidner-kirke afgjort. (1) De 10 bedste koncerter nogensinde SOEC (og de fem værste) (1) By, der laver vindisplay (1) At sige farvel efter 30 år i dommerens stol (1)