Hyldest til Brad Wall fremhæver Saskatchewan Party Convention

Hyldest til Brad Wall fremhæver Saskatchewan Party Convention

Brad Wall vil forblive ansvarlig for nogle få måneder, men Saskatchewan Party-konventet i denne weekend viste ærbødigheden for den udgående premier.

Men konventet drejede sig ikke kun om muren: Den ubarmhjertige og ofte uhensigtsmæssige politikpolitik betød, at de samme mennesker fortalte premierudgangen, og også jublede på deres valg for at erstatte ham.

er derfor jeg forlod. Jeg ønskede at gå væk, og nu da jeg gik væk, havde vi en rekordkonvention, sagde Wall, der meddelte i august, at han ville gå på pension i slutningen af ​​januar i håb om at komme til festen.

Selv om nyheden har været kendt i flere måneder, var det første gang Sask. Festmedlemmer stemte massivt siden meddelelsen. Det var klart, at Wall exit slog hjem for mange.

Perennially navngivet landets mest populære premier, denne samling bestod af Wallstars fan club.

Ken Krawetz, provinsen tidligere finansminister og nuværende stabschef til premieren, delte historien om Wall First valgkampagne. Derefter erklærede undervisningsminister Bronwyn Eyre, at Wall havde den måde, vi ses for evigt, Billige Moncler Sale og at alle i provinsen er på fornavn med hvem der er, ved roden, en populist. Party lederskab debat i Saskatoon lørdag den 4. november 2017.

Så kommenterede den politiske kommentator Rex Murphy bemærkninger om murenes ydmyghed og hans evne til at kende livet som de fleste mennesker kender det en sjældenhed i den økologiske verden af ​​politik.

Den førende seniorrådgiver og langvarige ven Reg Downs talte næste og beskrev ven Brad og deres dage sammen, som strakte sig fra universitetets kollegieværelser til premierministeriet.

Da premieren kom til at tale, blev rummet drænet følelsesmæssigt. Folk, der var inkluderet, havde råbt, tørrede tårerne væk og græd så lidt mere.

Wall fortalte mængden han bare ville sige tak og hvordan han mener, er det tid for mig at gå. med journalister bagefter indrømmede muren bemærkningerne var svære at levere.

var bare svært at bare se på dem, der græd mig, når jeg virkelig bare vil juble dem, fordi de har støttet mig og tilladt mig at gøre dette, sagde han.

Før han blev færdig med at tage spørgsmål fra journalister, rullede den Billige Moncler Sale ubarmhjertige part maskine sammen med de fem mennesker, der ledte til at tage Wall job, der startede deres debat.

Wall exit tvinger festen til en vis eksistentiel krise, da det ser ud til at forny sig selv inden næste valg. Opret ud af aske af belejrede Progressive Konservative og Liberale for 20 år siden, Sask. Partiet forbliver en dominerende politisk kraft og eneste levedygtigt alternativ til vælgere, der ikke er associeret med NDP. Den igangværende ledelsesdebat er naturligvis skabt en dialog om, hvad festen er uden for den og væggen. En bjørnehulssession søndag gav et glimt af relevante spørgsmål til partimedlemmer.

Invasive arter, planer for naturressourcer, kulstofskatten, motorvejsforhold, psykisk sundhed, afhængighed, vold i hjemmet, individuelle ejendomsrettigheder og planer for lovlig marihuana var alle problemer, der opstod.