Hyundai i30 Tourer vs Vauxhall Astra Sports Tourer mod Renault Megane Sport Tourer

Hyundai i30 Tourer vs Vauxhall Astra Sports Tourer mod Renault Megane Sport Tourer

facebook twitter google + emailSUVs kan have spist i salg af små boliger, men Hyundais nye i30 Tourer håber at kæmpe tilbage. Men hvordan er det retfærdigt imod rivaler? Ejendomsbiler er måske blevet mindre populære takket være stigningen i de seneste år, men don ‘ t rabat den utrolige alsidighed af disse køretøjer; den bedste, rummelige, sjov at køre og virkelig billig at køre på samme tid. Hyundaias nye i30 Tourer er den nyeste model på dette marked, der tiltræder den nyligt lancerede Mk3 luge i brandets sortiment. Der vil snart være en fem dør i30 Fastback ‘coup’, og vi har for nylig kørt den nye i30N hot luge, men har station vogn varianten det, der kræves for at komme ud på toppen mod to af vores foretrukne småvogne biler? Bedste godsbiler på salg Den første er Vauxhall Astra Sports Tourer, en britisk bygget contender, der har fortsat imponeret med sin prisværdi, engagerende køredynamik og lave driftsomkostninger. For det andet er Renault Megane Sport Tourer, som er en af ​​de bedste biler i denne klasse. Den franske vogn er god at køre, veludstyret og rummelig, så det er også en hård konkurrence. Vesten i denne test bliver nødt til at tilbyde masser af plads, men det skal også leveres som en familiebil og noget, du vil kan køre hver dag.Hyundai i30 Tourer Billede 2 af 54Model: Hyundai i30 Tourer 1,6 CRDi 110 PremiumPrice: 23.065Engine: 1,6 liter 4cyl, 108bhp0 60mph: 10,9 sekunderTest økonomi: 42.6mpg / 9.4mplCO2: 99g / kmAnnual vejskat: 140Hyundai s seneste i30 Tourer bygger på den nye i30-hatchback, der blev udgivet tidligere i år, og den kom med nye motorer, ny teknologi og et nyt udseende. Her testes vi boetudgaven i Premium-trim med 108-liters 1,6-liters dieselmotor, som starter på 23.065. Når du klatrer i i30 Tourer, skal du bruge tid til at få sædet sorteret, fordi vi fandt det svært at opnå en komfortabel kørestilling, i modsætning til i begge sine rivaler her. Sædet føles også Tyndt, men i det mindste Premium-specielle biler får elektriske sæder som standa så det er ikke for svært at justere. Når du er på farten, føler i30 sig for komfort mere end førers engagement, fordi styringen er følelsesløs, og der er ikke en stor mængde bid fra frontenden. Astra og Megane virker meget mere livlige, med bedre vægtet styring. Billed 3 af 54 Men i30 klarer ikke at vinde på kørekomfort, og begge rivaler er mere afgjort på farten. Hyundai er behageligt ved lav hastighed, men som du går lidt hurtigere, begynder det at hoppe i reaktion på bump i vejen. Det er i værste fald ved midterhastigheder, da det ligger ned på en motorvej, selv om der stadig er en ubehagelig rystelse, hvis overfladen er mindre end super smooth.Its 108bhp dieselmotor matchede Renault s enhed og begge indspillet en 60mph tid på 10,9 sekunder. Den mere kraftfulde Astra tog 8,9 sekunder. Testers ‘noter:’ Hyundai’s fem års garanti er et stort pluspunkt for købere, især da det omfatter fem års opdeling assistance. Vauxhall får et års dækning og Renault fire. ‘Vauxhall Astra Sports Tourer Billede 5 af 54Model: Vauxhall Astra Sports Tourer 1,6 CDTi 136 Tech Line NavPrice: 21.390Engine: Motor: 1,6 liter 4cyl turbodiesel, 134bhp0 60mph: 8,9 sekunderTest økonomi: Billige Moncler Sale 50.4mpg / 11.1mplCO2: 101g / kmAnnual road tax: 140The Vauxhall Astra er en af ​​vores foretrukne familiebiler, og denne Sports Tourer-version tilføjer ekstra bagageplads til blandingen. Du får en stærkere motor til tilsvarende penge til sine rivaler i denne test, hvis du vælger den gode værdi Astra, så Her forsøger vi at udnytte den 1,6-liters dieselmodel på 134 liter i Tech Line Nav-trim. Det starter fra 21.390. Da det er den mest kraftfulde bil her, er det ingen overraskelse, at Astra Sports Tourer komfortabelt slår sine rivaler i vores accelerationstest. 0 60mph sprint tog 8,9 sekunder, to sekunder hurtigere end Hyundai og Renault. Spaltet var endnu bredere fra 30 70 mph, da Astra tog 8,4 sekunder, kantede 10,6 sekund og 10,7 sekund gange registreret af henholdsvis I30 og Megane. Takket være sin 320Nm drejningsmoment fra 2000 rpm var Astra også meget stærkere i gearet . I fjerde tog det 4,6 sekunder at gå fra 30 50mph, mens i30 klokkede 6,9 ​​sekunder og megane 6.4 sekunder. Det er en stor forskel, når du kommer til at overtage et køretøj, men det fremhæver også Vauxhalls fordel, når du har tungere laster. Billed 6 af 54Den fire-cylindrede diesel er lidt rattly, men fordi der er mere skubbe du ikke Det må ikke revnes så hårdt. Megane s enhed revs med mere Billige Moncler Sale begejstring, men Vauxhall er ikke langt bagud og har mere slag. Begge er mere behagelige end i30’ens motor. Vis Astra en britisk B-vej, og det vil belønne føreren med en ret sød ride- og håndteringsbalance. Det er meget mere behageligt end i30 over hårde overflader, men det er også mere engagerende. Styringen er velvejet og hurtigere end i30’erne, hvilket betyder, at Astra føles markant mere fleksibel. Testere ‘noter:’ Astra’s 6-trins manuelle gearkasse er ikke den bedste rundt, men det ekstra drejningsmoment og dermed fleksibiliteten betyder Renault Megane Sport Tourer Billede 8 af 54Model: Renault Mgane Sport Tourer 1,5 dCi 110 Dynamique S NavPrice: 22,990Engine: 1,5 liter 4cyl turbodiesel, 108bhp0 60mph: 10,9 sekunderTest økonomi: 49.6mpg / 10.9mplCO2: 96g / kmAnnual road tax: 140The Renault Megane Sport Tourer er et af vores yndlingsbiler i denne klasse, med en top blanding af look, håndtering, komfort og plads. Her tester vi Dynamique S Nav model udstyret med 108bhp 1,5 liter dieselmotor. Det koster fra 22.990. Men det er stadig 20Nm ned på Hyundai, så Renault lykkedes ikke at slå den koreanske bils 30 70mph tid på banen. Det tog sig af bare en tiendedel af et sekund og tog 10,7 sekunder. I geartest viste det sig, at der ikke var meget i det, for i tredje fald slog den franske ejendom tilbage på i30, og trumpede sin 4.3 anden gang fra 30 50mph ved en tiendedel af et sekund. Astra viste dog sin muskel i disse test og havde kun 3,3 sekunder til at færdiggøre samme sprint. I top gear tog Vauxhall 8,1 sekunder at gå fra 50 70mph og slog begge rivaler som forventet, men Megane oversteg i30 i samme test. Det tog 11,4 sekunder i 6. gear, mens Hyundai klokken 12,1 sekunder. På motorvejen føler Renault mere responsiv, så det er lettere at holde øje med ændringer i trafikken uden at have at skifte ned. Det er også den mest komfortable bil af de tre med hastighed, selvom Astra ikke er så langt bagved.