Det Forenede Kongerige er det mest korrupte land i verden

Det Forenede Kongerige er det mest korrupte land i verden

Storbritannien er det mest korrupte land i verden, ifølge journalisten Roberto Saviano, der brugte mere end et årti til at afsløre kriminelle handlinger i den italienske mafia.

Hr. Saviano, der skrev den mest solgte exposs gomorrah og zero zero zero, lavede kommentarerne på hay litterære festival. Den 36-årige har levet under politiets beskyttelse siden offentliggørelse af åbenbaringer om medlemmer af Camorra, en stærk napolitansk gren af ​​mafiaen, i 2006.

Han fortalte et publikum hos Hay on Wye: ‘Hvis jeg spurgte dig, hvad der er det mest korrupte sted på Jorden, kan du godt fortælle mig det er Afghanistan, måske Grækenland, Nigeria, Syditalien og jeg vil fortælle dig det er det Storbritannien.

‘Det er ikke bureaukratiet, det er ikke politiet, det er Billige Moncler Sale ikke politikken, men det der er Billige Moncler DunJakke korrupt er finanskapitalen. 90 procent af ejerne af kapital i London har deres hovedsæde offshore.

‘Jersey og Cayman’ s er adgangsporte til kriminel kapital i Europa, og Storbritannien er det land, der tillader det. Derfor er det vigtigt, hvorfor det er så vigtigt for mig at være her i dag og at tale med dig, fordi jeg vil fortælle dig, det handler om dig, det handler om dit liv, det handler om din regering. ‘

Statsminister David Cameron står over for at opfordre Storbritannien til at reformere offshore skatteparadiserne, der opererer på egne Crown Dependencies og Overseas Territories, da Storbritannien var vært for et anti korruptionstopmøde tidligere i måneden.

Klik på ikonet Adblock / Adblock Plus, som er til højre for din adresselinje.

På Adblock klik på ‘Don’ ikke køre på sider på dette domæne ‘.

Hvis du er Private Browsing i Firefox, kan ‘Sporingbeskyttelse’ medføre, at annonceblockmeddelelsen vises. Det kan midlertidigt deaktiveres ved at klikke på ikonet ’skjold’ i adresselinjen.