Det gode liv

Det gode liv

Stolt vist på forsiden af ​​september / oktober udgaven af ​​Nebraska Life Magazine er et kendt vartegn: Scotts Bluff National Billige Moncler Outlet Monument.

Hastings fotograf Jorn Olsen skabte billedet til feature story ‘Nebraska i et nøddeskal: 41 grunde, vi elsker’ det gode liv. ”

‘Der er ingen måde, vi kunne inkludere alt godt og vigtigt og monumentalt om Nebraska i en historie, endsige et problem’, siger Nebraska Livets assisterende redaktør Alan J. Bartels. ‘I denne historie indgår vi en blanding af mennesker og steder der har ydet væsentlige bidrag til statens identitet. Scotts Bluff National Monument passer helt sikkert til regningen. ‘

Artiklen indeholder uddrag for hvert enkelt emne, herunder den lidt omstridte legende af Hiram Scott, der gav monumentet sit Moncler Outlet navn.

Der er de sædvanlige mistænkte som normalt opfører sig på en liste som denne: Henry Doorly, Johnny Carson, Willa Cather, men personalet i Nebraska Life gjorde et godt stykke arbejde med at se lidt længere vest end Great Platte River Road Archway Monument i Kearney .

Courthouse, Fængsel og skorsten sten alle gøre listen. Indgangen på American Fur Co. handelspost nær nutidens Chadron fortæller om den farverige karakter James ‘The Bear’ Bordeaux og rollen som posten spillede i Sioux-nederlaget mod Gen. Custer i 1876.

En indgang beskriver den nærliggende gamle vestlige attraktion Dobby ’s Frontier Town i Alliance. En anden fortæller den veldragne historie Fort Robinson, med fortællinger om soldater dræbt af indianere og indianere dræbt af soldater.

Gennem alt dette er en fælles tråd, hvor meget vores stat, især den vestlige del, skylder sin identitet til legenden om det gamle vesten og vores forbindelse til indiansk historie helt ned til Nebraska’s navn. Som artiklen siger, ‘Otoe Missouria indianerne boede engang langs Platte River nær sin sammenflugt med Elkhorn-floden. De kaldte den brede, lave flod Ne brath ka, der betyder ‘fladt vand.’ ‘

Men måske begyndte den vestlige Nebraska at tænke på forskellige måder at identificere sig på. I betragtning af at ødelæggelsen af ​​det indfødte amerikanere, der involverede millioner af død, er en af ​​de mørkeste pletter på USAs historie, det ‘er ikke en del af vores arv, der kræver yderligere forherligelse.

Som det står, er det uden tvivl vigtigt at bevare vor historie, herunder vores stats rolle i den Forenede Staters vestlige ekspansion. Du ved ikke, hvor du går, hvis du ikke ved, hvor du har været. Vi skal bare huske hele historien, ikke bare det korte lille vindue i Vesten, hvor Hollywood og andre aldrig har været trætte af.

Her er to andre identifikatorer fra samme artikel, der er lige så vigtige.

n ‘Fra banebrydende forskere og sportshelte til pioner arv, kvalitetsattraktioner, berømte mennesker, opfindelser og naturlige vidundere, kan man sige, at Nebraska har det hele.’

Nebraska skiller sig ud som en fødevareudbyder til verden. Nebraska blev først og fremmest nationen for rød kødproduktion i 2013 med 7,53 milliarder pund, anden i rød pinto bønner og tredje i majs på mere end 1,6 milliarder buske. ‘

Som fremragende og omfattende som denne artikel er, gør vi også en række andre ting ganske godt ude her i Panhandle. Bare et par eksempler: Vi dyrker sukkerroer millioner af dollars, bevare vores parker, som er de mest naturskønne i staten, og kæmp hårdt for at holde vores lille by livsstil på trods af den globale tendens til migration til byer.

Vestlige nebraska, i denne dag og alder af voksende urban sprawl, af stripe indkøbscentre og motorvejstrafik, er et vidunderligt sted at bo. Der er mere end nogle få af os, der er glade for det er stadig en hemmelighed.